"Fest Team": "И ние научихме от социалните мрежи, че MANOWAR отменят концерта си у нас"

21 окт 2021, 22:18 ч. 3670 / 6 32
пред./следв.

   По-рано днес MANOWAR публикухава съобщение във "Фейсбук", с което обявиха, че отменят концерта си в Пловдив през юли догодина.

   Групата сочи "невъзможност на организаторите да изпълнят задълженията си по договор". "Кралете на метъла" анонсираха и че една от песните в предстоящия им албум ще носи името "The Sword of Spartacus" и ще бъде посветена на българските фенове. Както и че те ще гостуват у нас при първа възможност.

   Малко по-късно промоутърите от "Fest Team" разпространиха следното изявление:

Здравейте, приятели!

Много бихме искали да Ви дадем конкретни отговори във връзка с последното скандално изявление на Manowar на тяхната Facebook страница, но, за съжаление, ние нямаме такива.


Изненадващата информация, която статусът на групата съдържа, е последната, с която и екипът на Fest Team разполага. Научихме я по същия начин, по който и Вие – от социалната мрежа. Опитите ни да се свържем с представители на мениджмънта на Manowar до момента са безуспешни, но ние продължаваме да ги търсим, за да получим нужните отговори.


Въпреки предизвикателствата, които развлекателната индустрия среща в последно време, ние сме спокойни, защото екипът на Fest Team е направил всичко в своите възможности и планове, за да изпълни адекватно ангажиментите си на промоутър на концерта на Manowar в България.

Абсолютно нищо в комуникацията ни с тях досега не подсказваше за последното шокиращо развитие на партньорските ни отношения.


Искаме да Ви успокоим, че каквото и да става, екипът ни ще работи в полза на феновете на Manowar у нас. Ще търсим както своите, така и Вашите права, дори и концертът да не се състои. При всички положения, ако такъв няма, ние, като организатор, ще възстановим средствата за закупените билети в разумен срок.


Ще Ви държим в течение!

 

manowar

още за:

ManowarFest Team


Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fhxftgh 24.10.2021 18:37:16 отговори + 8 5
клоуни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

********* 23.10.2021 22:16:59 отговори + 10 9
Концертите на Fest team явно са под въпрос и вероятно няма да се случат. Много рано им свършиха парите за хонорари. Да се готви Хилса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

посетител 23.10.2021 21:50:48 отговори + 5 2
Но пък в сайта на Fest Team продължават да предлагат билетчета за събитието... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 23.10.2021 13:06:40 отговори + 10 13
В случая съм склонен да вярвам на Менъуор , не на нашите смешни и лъжливи организатори, нито един друг концерт от турнето не е отменен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 23.10.2021 16:22:25 + 12 6
Ти в ред ли си? Ако групата върти номера трябва да има и други отменени концерти? Да рискуват да им падне цялото турне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 23.10.2021 16:55:23 + 12 12
На мен, честно казано, ми е много чудно защо е толкова по-лесно да се повярва, че група, чиито досегашни изяви в България минаха горе-долу безпроблемно (въпреки орязаното времетраене преди Rammstein), върти номера, отколкото че организатор, известен с навика си да върти номера, не си е свършил добре работата.

Отдавна не съм такъв фен на Manowar, какъвто бях като тийнейджър, ама... И без това на българските промоутъри при проблем все някой друг им е виновен - я публиката, я групите...

Най-вероятно се случва каквото казва Тошко по-назад - организаторът не си е платил аванса и групата е отменила шоуто.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 24.10.2021 11:18:36 + 10 6
Феникс, ти явно си виждал промоутър само на картинка. Безпроблемно преминаване на концерт съвсем не е групата да излезе навреме, да си изсвири без технически проблеми пълен сет и да се прибере.
Това е върха на айсберга. Организацията на концерт е много повече от това. Знам неща, които не мога да кажа публично за най-различни концерти. Но мога да ти кажа, че нито един от концертите на Manowar в БГ до тук не е бил безпроблемен. Напротив. Това е една от най-гадните групи, които могат да ти се случат, ако си промоутър. И всичко е заради идиотщините на Джоуи, обаче той е тартор и мениджърите им са като него. Адски съжлавям, че няма как да ти ракзажа неща от кухнята.
Въпреки че ти и тогава сигурно ще продължиш да твърдиш, че Manowar са Майка Тереза, а БГ промоутърите не искат да им направят концерт тука. Представяш ли си? Ти си търговец и можеш да внесеш стока, която ще ти докара голяма печалба. Но не полагаш достатъчно усилия даже напротив. Възможно ли е това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 24.10.2021 14:17:12 + 7 8
Кухнята на промоутърите ме интересува точно толкова, колкото тях ги интересува моята. Важен е крайният резултат - който е, че Manowar си отмениха концерта, а Фест Тийм махнаха линка към страницата за продажби на билети само от англоезичната версия на сайта си. На българската още си стои и билети се продават.
Как да вярвам в коректността на организатора, като продава билети за отменен концерт?!?

А ако ще се пъчиш с познания от кухнята, барем ги демонстрирай, вместо да ми ръсиш нищонезнаечещи недомлъвки.
---

>> Ти си търговец и можеш да внесеш стока, която ще ти докара голяма печалба. Но не полагаш достатъчно усилия даже напротив. Възможно ли е това?
---
Явно е напълно възможно, предвид факта, че Фест Тийм именно това правят. А ти осъзнаваш ли, че обвиняваш Manowar в абсолютно същото?
Егати глупостите, честно. Групите не са виновни, че сте некадърни или нямате пари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 24.10.2021 17:01:07 + 8 3
Ти откакто се появи тук да си защитаваш любимците говориш наизуст и обсъждаш неща от кухнята. Сега изведнъж не те интересувала кухнята на промоутъра. Но точно там се готви това, което ти се сервира. И без нея или ако нещата в нея тотално не вървят - концерт няма.
Няма и друга група в историята, която непрекъснато тръгне ли на турне да отменя концерти заради "неизпълнение на договора". Случаите не са само 4. Повече са и от по-рано. И това със сигурност не са всички:

Manowar's Demons, Dragons And Warriors Tour 2007 - Athens Shows Cancelled / March 27, 2007

FORCES OF METAL FESTIVAL fails to fulfill contractual obligations – MANOWAR performance cancelled / December 17, 2011

Manowar Cancels Legacy Open Air Festival 2014 Appearance / Mar 12 2014

Detroit Promoter Fails To Fulfill Contractual Obligations – MANOWAR’s Performance In Royal Oak, MI On February 7, 2014 Canceled

Romanian Concerts Officially Cancelled / Oct 16, 2015

Manowar Cancel Hellfest Headline Set Despite Being At The Festival, June 21st 2019

Manowar Unable To Perform Bulgaria Show Due To Promoters’ Failure To Fulfill Contractual Obligations / October 21, 2021

Очевадно е, че Джоуи изнудва организаторите за повече пари или да му изпълняват други капризи. Посочи друга група, която отменя толкова концерти по същата "причина".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 24.10.2021 17:04:05 + 3 7
>>обсъждаш неща от кухнята
---
Глупости. Ако ще ми отговаряш, поне чети каквото пиша. И вземи кажи на шефовете си, че да изпращат клакьори да им защитават некадърието в коментарни секции не е добре. Фениксът не е толкова страшен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 25.10.2021 00:11:35 + 4 2
Пак обсъждаш неща от кухнята. Нали те интересуваше само крайния резултат. Ако съм човек на промоутъра - коментирайки това обсъждаш неща от кухнята.
"Кралете" /хаха/ не случайно си пуснаха това ден преди уикенда. В момента има към 70% вероятност след някой и друг ден да пуснат съобщение "Промоутърът ни изпълни условията - концерт ще има". Което също се е случвало при други такива техни "отменяния". Номерцата са им стари и изтъркани.
А сравненията ти с Джудас и Мейдън са направо смешни. Когато Джудас и Мейдън се разделят с някой музикант не взимат на негово място тотално неизвестен заместник от трибют банда от Третия свят. А Manowar направиха това точно за 2-ма от 4-мата си членове. Каквато групата - такива и феновете им - смешници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.10.2021 00:41:05 + 0 8
>>Ако съм човек на промоутъра - коментирайки това обсъждаш неща от кухнята.
---
С такова цепене на косми няма да стигнеш далеч, клакьор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 25.10.2021 10:24:49 + 4 3
Нали те интересуваше само крайния резултат? Аз ти давам примери черно на бяло, че това е единствената група в Световната история, която върти такива номера и то от години насам, а ти - който се интересува само от крайния резултат обсъждаш неща от кухнята.

Кое е първо? Кокошката или яйцето? Пардон - кое е първо? Manowar или комплексите за малоценност?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.10.2021 11:46:50 + 0 6
Отново, кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 25.10.2021 15:21:22 + 2 0
Такова де - Кое е първо? Manowar или комплексите за малоценност?

Господ измислил комплексите, а после и Manowar, за да ги олицетвори? Или Господ измислил Manowar, а те измислили комплексите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.10.2021 16:27:38 + 3 4
Имам чувството, че сам не си наясно какво искаш да кажеш, клакьор.

Manowar знаят ли, че все още продавате билети за отменения им концерт?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 26.10.2021 14:23:52 + 0 1
Не се излагай. Как така напълно ти е невъзможно да повярваш, че група, която вече има четири успешни изяви в България, няма да знае кой продава или не продава билети.
Пардон - 4 успешни или 4 смешни изяви имат вече, че е малко спорно кое от 2-те е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тошко 23.10.2021 07:53:35 отговори + 10 9
Кво толкоз. Нашите не са си платили изискуемия аванс, почнали са да се обясняват в любов по български... "Ми то корона-морона. Феновете не купуват билети предварително. Всичко ни пречи. Мрън-мрън.... Няма аванс."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AVA 22.10.2021 17:56:36 отговори + 11 9
Много е изискано да пишеш главна буква в множествно число. Забелязвам, че все повече хора го правят. Което освен изискани, ги прави и крйно неграмотни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 22.10.2021 16:48:07 отговори + 13 0
На тези все организаторът им бил виновен!...
Предния път отмениха участието си на Hellfest. Преди това бяха концерти в Румъния. Имаше и още някакви изцепки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.10.2021 17:12:04 + 5 8
Четири концерта (с този в Пловдив) за пет години. Да. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 22.10.2021 09:55:08 отговори + 8 17
Тъжна родна картинка ! Много лош имидж за БГ промоутърите ! Надявам се да няма други отказали се групи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 22.10.2021 14:18:28 + 14 3
Ти явно имаш опит с работата с подобни групи ?!? Документи ли си чел? Разговори ли си следил? Много е лесно да се гледа отстрани и да се дава становище !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.10.2021 15:54:42 + 5 13
А ти чел ли си документите?

Разбира се, има вероятност Manowar да са я направили мизерията, обаче, честно казано, напълно невъзможно ми е да повярвам, че група, която вече има четири успешни изяви в България, с три различни промоутъра, и която поне в България гони или дори надминава откъм популярност Iron Maiden и Judas Priest, изведнъж ще реши да канселира концерт, без дори да уведоми промоутъра предварително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

О спомняте ли си госпожо? 22.10.2021 17:14:58 + 9 5
По-полулярни и от Металика и AC/DC. Недей да можеш да повярваш и ако някой ти каже, че не са. И във всички останали страни, за които пускаха същите съобщения са имали даже повече "успешни" изяви. Мръсни промоутъри!
А изявата на Сонисфиър колко успешна беше? 5 песни на кръст, 15 минути приказки и после насила ги гонят от сцената, защото 1 час им бил малко, нищо че е толкова по програма. Това не е успешна - това е хипер мега ултра супер успешна изява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.10.2021 17:25:08 + 4 6
Кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 24.10.2021 12:29:50 + 7 2
Е няма начин Меноуър да са по-популярни от Мейдън и Джудас, дори в България. Но да, съгласен съм, че тук популярността им е малко прекомерна. То в България и Юрая Хийп бяха популярни почти колкото Пърпъл и повече от Цепелин, но истината е, че Юрая Хийп и Меноуър са нелоши, прилични за времето си (съответно 70-те и 80-те) групи, но са вторични по отношение на титаните на онези епохи и им отстъпват много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смях 22.10.2021 09:54:56 отговори + 17 6
Нов бардак със старите номера... схемите на Амебата нямат край... продадоха една фирма с няколко милиона, сложиха несретника Еленков да си играе на промоутър и това е резултатът... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Объркан 22.10.2021 11:18:25 + 14 6
Не само. Всички мръсни схеми, които прилагаха СМЕ през годините - с/у публиката и конкуренцията си, всъщност доведоха до цялостното състояние на концертния живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

********* 22.10.2021 08:16:14 отговори + 12 9
Този организатор не съсипа ли Spirit Of Burgas? Наистина ли някой вярва, че една група просто си маха концарта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


О спомняте ли си госпожо? 21.10.2021 23:54:48 отговори + 9 1
Само това успях да намеря, но съм сигурен че имаше и още

https://www.werock.bg/novini/manowar-otmenyat-dvata-si-kontzerta-v-rumaniya?id=33273
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 21.10.2021 23:45:44 отговори + 5 5
Странна ситуация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".