Фестивалът "Download" кръщава главната си сцена на Lemmy Kilmister

8 фев 2016, 09:02 ч. 1492 / 8 7
пред./следв.

   В памет на починалия през декември фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister през тази година британският фестивал "Download" ще кръсти основната си сцена на негово име. На "The Lemmy Stage" ще се изявят банди като RAMMSTEIN, BLACK SABBATH, IRON MAIDEN, KORN, DEFTONES, NIGHTWISH, MEGADETH, DISTURBED и др.

   Същевременно към лайнъпа на събитието се присъединяват още редица групи. Сред тях са AMON AMARTH, DANKO JONES, DEFTONES, DISTURBED, DOWN, GHOST, HALESTORM, JANE'S ADDICTION, KILLSWITCH ENGAGE, MONSTER TRUCK, MUNICIPAL WASTE, SAXON, SHINEDOWN, SIXX: A.M., TREMONTI и др.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 8.02.2016 10:57:01 отговори + 4 0
Ако искате можем да си направим екскурзия. Имам приятел с лицензиран бус за 17 човека. Има право да вози в цяла Европа. Ако желаете може да ми пишете на termica@abv.bg
Колко ще ни струва пътя не знам. Зависи дали ще се съберем група от 10 човека например или не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 8.02.2016 11:00:18 + 3 3
С бус до Англия и обратно? Струва ми се, че ще е дълго и скъпо пътуване.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sssss 8.02.2016 13:41:33 + 4 3
В бус с хора,който не познавам в цяла Европа не мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Счети 8.02.2016 15:59:23 + 2 0
Младежо, не е толкова просто, като да се качиш на личния си автомобил :-D . За групови пътувания трябва водач/отговорник на групата, договор за организирано пътуване, списъци, застраховки, командировачни за шофьора... 5600 км из Европейските пътища, при утежнена пътна обстановка предвид всякакви видове мигранти - как точно си го представяте?!? Някой май не си е подавал носа от границата (скоро) ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 8.02.2016 09:41:01 отговори + 18 1
Гледам плаката, чета имената и....... не знам какво да кажа. Такъв фестивал тук няма да има никога. Но да оставим това настрана. Викам си, дай да им видя цените на тия, след като предлагат тези групи. И с удивление разбирам, че:
- тридневен билет + къмпинг - 250 лв.
- тридневен билет без къмпинг - 220 лв.
- еднодневен билет (брееееей, тия па си имат и еднодневни билети, на кви се правят?!) - 84 лв.
Сравнения с разни предстоящи софийски "фестивали" няма да правя. Нито като цени. Нито като групи. И не само софийски. Всякакви нашенски "фестивали".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 8.02.2016 11:15:41 + 6 0
И блек има, и еднодневни билети има, и Смоукъ може да забият.
В България първо няма традиции, второ - няма спонсори, трето - няма хора, които да посетят такъв фестивал. Кога ще видиш тук поляна осеяна с палатки, палнали барбекюто, опънали чадърчетата? Докато "феновете" стоят пред клубове/зали/стадиони, къркат бироци и слушат бандите отвъне, без да си купят билетче - тъй ще да е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Счети 8.02.2016 12:00:30 + 5 2
Пич, не се излагай. Тридневен билет без къмпинг е 180 паунда, което при курс 2,54 лв за паунд, прави 457 лева , а не 220! Пътят е доста скъп, режийните също. Да, фестивалът си заслужава, но накрая като се тегли чертата, излиза по около 2000 на човек, скромно и с пестене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".