Финални детайли за концерта на Tarja Turunen

31 окт 2014, 12:02 ч. 366 / 3 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни ни делят от поредната незабравима среща с Таря Турунен в зала “Универсиада”. Финландската звезда пристига по покана на Loud Concerts в понеделник, 3 ноември. Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа, а преди Таря, в 19:45 часа, на сцената ще забие младата руска банда Crimson Blue.

Билети за концерта на Таря все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен - “Colours In The Dark”, издаден миналата година.
 
Феновете е добре да знаят, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети.

Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, в района пред залата и вътре в самата зала ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Теsтамент.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.
 
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител и попълнена декларация.

И така: шоуто в понеделник, 3 ноември е с начален час 19.45 ч., а вратите на зала “Универсиада” отварят в 19:00 часа.

 

tarja-2014

още за:

Tarja Turunen


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Мирчо 1.11.2014 19:21:43 отговори + 1 1
Повече ме кефи как е изписано Теsтамент Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 1.11.2014 10:41:25 отговори + 1 2
вие колко концерта организирахте, че се изказвате като "специалисти"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 31.10.2014 23:45:56 отговори + 2 1
Просто не изглежда професионално, това казва човекът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним 31.10.2014 12:53:20 отговори + 7 4
"От....може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Теsтамент."

На Лауд, освен концертите, им куца и ПР-а, та чаааак до copy/paste-а
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И сега какво? 31.10.2014 14:49:53 + 1 9
Не можеш да отидеш на концерта или не можеш да си заведеш детето заради тази непоправима грешка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".