Floor Jansen обяснява решението да отреже косата си

6 окт 2022, 08:22 ч. 1298 / 17 5
пред./следв.

   Преди няколко дни нидерландската певица Floor Jansen (NIGHTWISH) участва в телевизионно предаване в родината си, при което показа за първи път новата си визия. Вокалистката е вече с много по-къса коса, както може да видите и на снимката, и във видеото.

   Floor споделя, че в последните години косата ѝ е започнала да изтънява и да се влошава. Тя е използвала удължители (т.нар. екстеншъни), което обаче затруднява сценичния хедбенгинг. Певицата коментира, че е решила да промени вида си и че харесва много новата си прическа.

   След като наскоро издаде няколко самостоятелни песни в по-различен стил, тя бърза да увери феновете, че обича метъл музиката дори още повече. Вижте изпълнението на соло сингъла "Me Without You" от 3 октомври:

 

 

floor jansen with short hair

още за:

Floor Jansen


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 6.10.2022 23:10:39 отговори + 4 11
Много важно! Каквато и фризура да си направи, ще си е същата кошница, а и никога няма да бъде достойна заместничка на Таря в Найтуиш, защото грам не може да се мери с нея нито по пеене, нито по харизма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.10.2022 23:11:53 + 4 2
Обаче само да допълня, че в Стар Уан е супер, просто номер 1! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 6.10.2022 10:04:41 отговори + 7 5
Добре че снимката се вижда отдалеч. Уплаших се да не е лъснала кубе като Шарлот Веселс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 6.10.2022 17:16:39 + 6 1
И аз същото си помислих. Floor изглежда добре така. (Не колкото преди, но все пак добре.) Все още не съм сигурен на Wessels какво й мина през главата. (освен машинката за подстригване.) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Първи! 6.10.2022 08:26:50 отговори + 5 9
Да си кажа - Много важна музикална новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".