Фоторепортаж от концерта на SEVI на 17 април в София

18 апр 2021, 10:49 ч. 1816 / 13 3
пред./следв.

   Все още е рано да се каже в каква степен концертният живот ще се върне към нормалното през настоящата година. Борбата с пандемията е в разгара си и провеждането на масови събития, било то и на места с намален капацитет, е под въпрос.

   Въпреки обстоятелствата обаче отделни събития вече се случват. И това ги прави още по-ценни и стойностни. Снощи, 17 април, българската хеви метъл/хард рок банда SEVI представи с концерт в "Sofia Live Club" новия си видеоклип "Dark Knight". В галериите на сайта ни може да разгледате няколко десетки снимки на Светлана Близнакова и компания. Техен автор е нашият фотограф Иво Канин.

 

sevi

sevi

sevi

още за:

Sevi


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз бе 19.04.2021 10:08:00 отговори + 11 5
що нема снимки на публиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЗнамЛи 19.04.2021 15:10:36 + 5 3
Защото колко е ценен изпълнителят за хората се определя от количеството почитатели, а не колко често се пише за него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 19.04.2021 17:08:22 + 6 0
В галерията на един друг сайт има дори повече снимки. Със сигурност има поне двама фена Явно публиката се крие по кьошетата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".