Fred Durst от LIMP BIZKIT иска да емигрира в Крим

10 окт 2015, 15:36 ч. 1098 / 5 8
пред./следв.

   След Joe Lynn Turner и друг световноизвестен музикант изрази публично подкрепата си за руската политика в спорния между Русия и Украйна черноморски полуостров Крим. Това е фронтменът на LIMP BIZKIT Fred Durst. Той би искал да се премести да живее в Крим, където да се занимава с продуциране на филми и тв-шоута. През миналия месец певецът заяви пред информационната агенция "Спутник", че не би имал против да получи руски паспорт и би прекарвал по половин година в Крим, където да се занимава с продуциране.

   Ако се питате какво е общото между Joe Lynn Turner и Fred Durst, освен любовта им към Русия, то това са спътниците им живота. Бившият вокалист на RAINBOW и DEEP PURPLE има любима от Беларус, а жената на Durst е родена в Крим. Вторият дори е започнал да учи руски с нейна помощ.

 

fred durst

още за:

Fred DurstLimp Bizkit


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анти-елек 12.10.2015 12:08:56 отговори + 0 2
Да вземе да си изкара новия албум поне.Добре,че успях да ги гледам 2 пъти.А това за МТВ е голяма тъпотия.Старите метъл групи също са ги давали по МТВ.Няма как да си рок звезда и да си ъндърграунд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Позитивен коментатор 11.10.2015 18:45:04 отговори + 6 0
I know it was you, Fredo. You broke my heart. You broke my heart!
Аз бих се засегнал, само ако някой *сериозен* музикант се изцепи така.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

белогвардеец 11.10.2015 12:35:18 отговори + 12 0
И той и Търнър само "искат". Големи мъже сте бе. И пари имате. Като искате нещо такова - просто го правите. А не да се правите на интересни пред медиите щот жената така ви казала и после нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 11.10.2015 11:09:38 отговори + 6 2
Паляк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 10.10.2015 19:25:43 отговори + 8 1
Чемадан -> Вакзал -> Масква бе, некадърен дришьо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 10.10.2015 17:02:47 отговори + 31 3
Позьорът на позьорите! Надявам се да не се опита да запознае руснаците с неговата идея за "метъл". Лимп Бизкит са едно от онези МТВ изчадия, които най-безсрамно се опитаха да убият истинския и качествен метъл, като капитализират на успеха на гръндж и алтърнатив движенията... и се изсерат върху всичко, които са постигнали. После защо всички популярни и съвременни "рок" и "метъл" групи били ужасни. Благодаря ти, МТВ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesper 11.10.2015 02:50:44 + 9 0
Евалата за коментара!Изби рибата!Респектm/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

забелена главичка 13.10.2015 12:41:52 + 0 2
Ах, колко те е яд на групите опитали се "да убият истинския и качествен метъл, като капитализират на успеха на гръндж и алтърнатив движенията". Представям си как вече повече от 10 години не спираш да злобиш заради това : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".