Фризьори превръщат доброволци в пънкари в "Rock It"

28 яну 2015, 08:49 ч. 785 / 2 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 29-ти януари, четвъртък, ще се проведе зрелищно Punk & Glam парти, на което ще бъдат представени топ тенденции в косите за 2015-та година. В столичния рок бар Rock It всеки желаещ ще има възможността да се преобрази, напълно безплатно, с фасона на Дейвид Боуи, The Cure или Sex Pistols, благодарение на професионалистите от Национална Школа по Фризьорство и Козметика. Екипът от специалисти ще демонстрира върху модели доброволци какви са последните тенденции при бунтарските прически. На тематичното парти няма да бъдат пропуснати и хитовете на пънк величията The Ramones, Sex Pistols, The Clash и мн.др. Пънк и глем рок не са просто музикални стилове, а части от цяла вселена, която се е превърнала в истинска модна класика за екстравагантните и освободени души. Актуалната визия на новия моден сезон задължително включва тези линии - разнообразие от цветове в косите, кубинки и обувки на висока платформа.

 

още за:

Rock It


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пънк 18.07.2015 14:58:07 отговори + 0 0
Вие сте най-смешното заведение на Света!!! Смерт за вас Позиори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboogie murder 29.01.2015 07:47:35 отговори + 3 0
Хахахахахаха "фризьори превръщат в пънкари позьори" педа.. Хахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зззз 28.01.2015 14:19:34 отговори + 9 2
поредната тъпотия измислена от тоя клуб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

true 28.01.2015 11:53:24 отговори + 10 2
Посещавайте и подкрепяйте истинските и правилните рок/метъл заведения докато ги има! Рок ит не е от тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хмммм 28.01.2015 11:16:33 отговори + 12 2
А свестните клубове ги затварят и бутат, хммммммммм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".