Фронтменът на ROSE TATTOO твърди, че Angus Young и Axl Rose работят по нов албум на AC/DC

21 мар 2018, 17:10 ч. 1724 / 8 5
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на австралийската банда ROSE TATTOO Angry Anderson казва, че по-рано тази година, когато неговата група е подгрявала GUNS N' ROSES в "Долната земя", е говорил с китариста на AC/DC Angus Young. Запитан с какво се занимава в момента, вторията е отговорил, че подготвя нов албум на легендарната банда.

   Anderson се е поинтересувал и дали дискът ще бъде с участието на вокалиста на GUNS N' ROSES Axl Rose, на което Young е отговорил утвърдително. Angus е коментирал и че " Brian отсъства, Phil отсъства, Cliff отсъства, и за съжаление и Malcolm го няма", така че не са налице много варианти. Същевременно AC/DC имат милиони фенове по света, които още искат нова музика от тях.

   В началото на миналия месец и хроникьорът на AC/DC Murray Engleheart сподели в социалната мрежа "Фейсбук" информация, че групата планира да направи ново турне с вокалиста на GUNS N' ROSES Axl Rose и може дори да запише албум с американския певец.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sladura 21.03.2018 22:52:34 отговори + 1 3
....те и "Кикимора" нямат вокал....???????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глей си работата 22.03.2018 11:58:43 + 3 0
баба ти си няма вокал

https://www.werock.bg/novini/nikola-zdravkov-ot-tornado-e-noviyat-vokalist-na-kikimora?id=42109
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 21.03.2018 21:53:00 отговори + 6 5
Закривай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 21.03.2018 20:14:40 отговори + 8 2
по интересно е дали случайно г-н Rose няма пък да реши да запише нов албум с основната си група Guns N Roses ,до като не се е изпокарал пак със Слаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.03.2018 22:20:47 + 12 0
Ами то едното не пречи на другото, но един албум на Гънс се прави за 10-15 години, така че междувремено защо да не си направи няколко с Диси? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".