Gary Meskil от PRO-PAIN проговори за бруталното нападение над него

10 юли 2017, 23:24 ч. 1500 / 3 14
пред./следв.

   Както ви съобщихме, на 3 юли фронтменът на PRO-PAIN Gary Meskil претърпя нападение и обир в столицата на Белгия Брюксел, които почти костваха живота му. Музикантът е бил ограбен и бит от група мъже, няколко от които са задържани от полицията. Най-опасните рани са по главата на Meskil, направени с шило за лед.

   В момента Gary се възстановява в Брюксел, а ще трябва и да свидетелства в полицията при очна ставка за разпозване на извършителите. Meskil разказва и какво си спомня от инцидента. Той е бил навън с китариста на PRO-PAIN Adam Phillips. По-късно вторият се е прибрал в хотела на бандата, а Gary е посетил близко заведение около полунощ. На масата до него са седели неколцина младежи, с които музикантът се е заговорил. Атмосферата е била доста приятелска и до един момент събеседниците му са се държали доста дрюжелюбно. Meskil е отишъл до бара, за да плати сметката си. Когато се е върнал, двама от хората, с които е говорил, са се нахвърлили върху него. Тогава той е осъзнал, че те са взели портфейла му. Gary е оказал съпротива и тогава нападателите му са започнали да го удрят. Четирима други мъже са им помогнали. Тогава са последвали ударите с шило за лед. След като музикантът е паднал на земята е бил ритан многократно от нападателите.

   Meskil е носел в себе си хонорарите от няколко концерта. Тези пари са безвъзвратно изгубени. По думите на лекарите американецът има голям късмет, че е останал жив. Той е загубил близо 80% от кръвта си. Челюстта му е счупена, а в очите му е имало парчета стъкло от очилата му. Предстои Gary да претърпи още операции. За момента той няма представа кога ще може да пее отново. Възможно е да минат седмици или месеци преди да се възстанови напълно.

 

pro-pain

още за:

Pro-PainGary Meskil


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ccc 11.07.2017 19:26:41 отговори + 2 5
И все пак, колко трябва да си тъп да носиш в себе си хонорари от няколко концерта, след полунощ в клоака като брюксел. Да обикаляш да пиеш по кръчми и да се запознаваш с мургави индивиди??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 11.07.2017 21:30:37 + 4 1
Ти като си на хотел в друг град всичките пари в стаята ли си оставяш като излизаш? Май ти си много по-тъп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 11.07.2017 00:25:22 отговори + 14 8
Расата на извършителите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо Иван 11.07.2017 02:16:01 + 10 5
нечистоплътна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 11.07.2017 08:03:58 + 8 9
Расата? Най-вероятно е бялата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 11.07.2017 10:23:34 + 4 7
В Брюксел? Едва ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 11.07.2017 10:45:06 + 12 3
Скъпи многознайковци, има всичко на всичко 3 раси - бяла, черна, жълта. Около 70-80% от имигрантите в Европа са все от бялата раса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ccc 11.07.2017 13:45:22 + 1 9
Фелдшере, половината емигранти са негри, от останалите половината са турци - монголоидни племена от монголоидната раса. Нещо ти са криви сметките. Иначе с себезадоволителната си намеса и уточнения, мислиш ли че допринесе нещо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 11.07.2017 14:20:52 + 11 1
1. Не емигранти, а имигранти
2. Турците били от монголоидната раса?!???!!
3. Пише се "със себезадоволителната"
4. Основната вълна имигранти са бежанци от Сирия, Ирак, Афгантистан и тези райони. Ако там болшинството са негри - добре.

Доживях неграмотник и невежа като тебе да ми анализира коментарите....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ccc 11.07.2017 19:23:29 + 1 5
1. Всеки емигрант е и имигрант, айде "всезнайко", първо се ограмоти, после давай акъл
2. Същото важи и за второто, прочети малко (ама не на ердоган на прияттелите книгите), да видиш, че са монголоидни.
3. Сори за грешката, пиша от телефон, ама щом затова мишкуваш, значи си много в шах.
4. Освен гласовете в главата ти, кой говори точно за Емигрантите от последната вълна?

Неразбрах защо съм "неграмотник", но ти определено се доказа като невежа гневен. А гррамотните хора пишат доКтор
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 11.07.2017 19:28:47 + 5 2
Турците не са монголоиди, а са от бялата (кавказка) раса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 12.07.2017 09:02:41 + 3 0
Наистила ни доктор се пишело Не знаех Сбъркал съм го, защото пиша от телефонна будка с жетони на улицата
Още доказателства, че си неграмотен - емигранти в средата на изречението не се пише с главна буква. Бахти злия телефон имаш. А "неразбрах" са 2 думи. Пак ли телефонът ти е виновен? Не е поправил грешна дума или от вярна е направил грешна?

Аз говоря за имигрантите от последната вълна. Голяма част от предишните вече са се интегрирали. А според тебе в Белгия има само негри и турци. Няма араби, няма афганци и др. подобни. Добре

Ти къде четеш, че турците са монголоиди? Говорим за съвременните турци. Щото те емигрират, нали? Съвременните турци нямат епикантус. Който е основен определящ белег на монголоидната раса. А например в ранните векове много от селджукските турси са били червенокоси със сини очи. Мноооооооооого монголоидно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дохтор 12.07.2017 09:07:41 + 3 0
И още, и още доказателства, че си пълен невежа:

"1. Всеки емигрант е и имигрант, айде "всезнайко", първо се ограмоти, после давай акъл"

Глупости. Тъкмо обратното. Всеки имигрант е емигрант. Но емигрант, който още не се е установил в друга държава, не е имигрант. Корабите натъпкани с бежанци в международни води са пълни с емигранти. Които още не са имигранти. А ако корабът потъне и се издавят. Умират си емигранти без да са станали имигранти
Има и транзитно преминаващи емигранти. Докато преминават от държава в държава са само емигранти. Когато спрат и се установят някъде тогава стават имигранти в съответната държава. И точно за такива в Белгия говорим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 12.07.2017 13:56:24 + 3 0
Един монголоид поне да имаше, пък то 1/3 са със светли очи. За епикантус да не говорим - няма и следа. Че то при скандинавците има повече хора с остатъци на епикантус, поради смесване с лапландците.
https://lifestyle.framar.bg/топ-20-на-най-харесваните-и-популярни-турски-актьори
https://st.kp.yandex.net/images/actor_iphone/iphone360_2356736.jpg
https://img.yle.fi/ylex/kuva-arkisto/article7569596.ece/ALTERNATES/w580/Tomi+Joutsen+Amorphis
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".