Gene Hoglan (TESTAMENT) коментира във "Фрактура" каква тайна му е споделил Chuck Schuldiner

21 ное 2014, 09:29 ч. 390 / 5 0
пред./следв.

   На 23 ноември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на THE AMITY AFFLICTION, BLACK VEIL BRIDES, BRIGHT SIGHT и ENTOMBED A.D.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане легендарният барабанист Gene Hoglan, който е свирил с DEATH, FEAR FACTORY, TESTAMENT и много други. В интервюто той споделя в кой албум на друга група би искал да е записал барабаните, кой е най-срамният му момент на сцената и коя е личната цена, която е платил, за да стане професионален музикант. Ще бъде представено и новото концертно DVD на MESHUGGAH. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaxa ALTER BRIDGE.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с TYPE O NEGATIVE, а класическата песен ще бъде на NINE INCH NAILS. Клипове и концертни песни на MASTODON, AMARANTHE, TESTAMENT, DREAM THEATER, ZZ TOP, KXM, SANCTUARY и ЕР ГОЛЯМ също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".




Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".