GENESIS може да се съберат за 50-годишнината си

24 апр 2017, 14:02 ч. 1079 / 7 2
пред./следв.

   Китаристът Mike Rutherford намекна, че легендарното британско рок трио GENESIS може да се събере отново, за да отбележи 50-ия си юбилей по-късно през тази година. Rutherford, Phil Collins и Tony Banks свириха за последно заедно през 2007-а по повод 40-годишнината на групата. 

   През миналата година и Phil Collins, който се завърна на сцената след няколко години почивка, коментираше, че реюниън на GENESIS е възможно да се случи. Тримата музиканти продължавата да са добри приятели и в отношенията им няма причина да не свирят отново заедно.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Китов 24.04.2017 14:46:50 отговори + 9 12
Без Гейбриъл и Хакет са една поп група и е все едно дали ще свирят или не заедно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.04.2017 14:21:31 отговори + 10 1
събирайте се и свирете заедно до като сте живи после и да искате няма ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".