Гледайте анимационния видеоклип на TESTAMENT "Children of the Next Level"

3 апр 2020, 18:29 ч. 1148 / 5 6
пред./следв.

   Както знаете, американските траш метъл ветерани TESTAMENT издават новия си студиен албум "Titans of Creation" днес, 3 април, чрез "Nuclear Blast". Материалът е записан отново с продуцента Juan Urteaga и миксиран от настоящия тур-китарист на JUDAS PRIEST Andy Sneap.

   По-долу може да гледате онлайн анимационния видеоклип към сингъла от диска "Children of the Next Level". Той е създаден от Balazs Grof. Двама от музикантите в групата - Chuck Billy и Steve DiGiorgio, както и техни близки и членове на екипа пребориха коварния коронавирус COVID-19, ако преди лятото го пребори и страната ни - ще гледаме TESTAMENT на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив (поръчай билет онлайн), който трябва да се проведе между 24 и 26 юли.

 

 

още за:

Testament


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Manthorn Schatten 4.04.2020 15:48:50 отговори + 2 4
Новия албум на Testament е добър. Тази мода с анимацията в метъл клиповете стана много досадна. Анимацията няма място в метъл клиповете, поне не и тази детска и хумористична тип Cartoon Network. Ясно е, че този тип клипове са доста по-евтини (затова и ги правят), но са абсолютно несериозни. Метъла е сериозна музика и не заслужава такива клипове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 4.04.2020 17:17:40 + 3 3
И аз това си помислих. За да пестят пари правят анимационни клипчета като детски филмчета.
По-добре да не правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 4.04.2020 19:04:18 + 2 2
Вие двамата гледахте ли клипа, та смятате, че такава анимация не е уместна за изразяването на идеята в случая? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manthorn Schatten 5.04.2020 15:24:32 + 1 0
Tulimyrsky да, гледах клипа, отвратителен е. Само не ми казвай, че "идеята в случая" не може да бъде изразена и по сериозен начин, може и не само, че щеше да бъде по-уместно, ами щеше да бъде и много по-въздействащо. На мен лично, този клип ми разваля добрия вкус от иначе яката песен. И определено не смятам за уместно слушането на Testament на фона на клатещи се анимирани дирници. Радвам се, че по времето когато започнах да слушам такава музика, а и доста време след това такива клипове бяха немислими и не се правеха. За съжаление доста неща оттогава се промениха. Представи си клиповете на класики като Over the wall, Souls of black или Arise (на Sepultura) да бяха като този. За теб, може би щеше да е удачно, но за мен, категорично не. Това е моето мнение, не го налагам на никого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 6.04.2020 12:44:07 + 0 0
Manthorn Schatten, не казвам, че не може по друг начин да се изрази идеята. Според мен обаче и анимацията е подходяща. Карикатурна е, подчертава важните неща. Клатещите се задници/тела са символично изображение и ако бяха истински, надали щяха да ти харесват повече. Можело е сигурно да направят съвсем друг игрален клип, но вероятно самите Testament не са взимат толкова сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........................ 3.04.2020 19:15:43 отговори + 5 2
И е така и не е така.
Може ние да преборим вируса и фестивал да има. Но американски банди това лято в Европа едва ли ще стъпят. Вкл. и Слипнот.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".