Гледайте и видео към песента на HALESTORM с Amy Lee "Break In"

6 авг 2020, 19:55 ч. 497 / 4 1
пред./следв.

   Както знаете, американската хард рок/хеви метъл банда HALESTORM ще издаде EP-то от шест песни "Halestorm Reimagined" на 14 август.

   То ще включва преработени парчета на групата и един кавър - "I Will Always Love You", любовната балада, станала популярна с изпълненията на Уитни Хюстън и Доли Партън. В песента "Break In" гостува фронтдамата на EVANESCENCE Amy Lee.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към парчето с Amy Lee.

 

 

още за:

HalestormAmy Lee


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


spaskadragon 7.08.2020 09:19:22 отговори + 1 0
Нямам никаква представа защо са решили да пуснат този видеоклип. Нямам забележки откъм изпълнение, но клипът е зле. През половината време кака Еми е с ръка на хълбока, леко поотегчена, а и двете имат собствена техника, която запазва чистотата на изпълнението, ама не е баш впечатляваща за видео клип. Може би lyric вудео щеше да е с по-добър резултат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".