Гледайте лайв видеоклипа на THE DEAD DAISIES "We're An American Band"

4 юли 2017, 17:04 ч. 592 / 2 0
пред./следв.

   По-долу може да гледате лайв видеоклипа на супергрупата THE DEAD DAISIES към кавъра на GRAND FUNK RAILROAD "We're An American Band". Песента е известна и само като "American Band", и под това име е включена в концертния албум на THE DEAD DAISIES "Live and Louder", който излезе на 19 май чрез "Spitfire Music"/"SPV". 

   Вокалистът на THE DEAD DAISIES John Corabi споделя, че за пръв път са изпълнили този кавър пред американски войници в Южна Корея, а след време са решили да го запишат. Клипът към парчето излиза по случай националния празник на САЩ 4 юли.

 

 

dead-daisies-american-band

още за:

The Dead Daisies


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".