Гледайте лирик-видеото на APOCALYPTICA "Shadowmaker"

20 дек 2014, 10:16 ч. 422 / 8 3
пред./следв.

   Новият студиен албум на APOCALYPTICA ще се нарича "Shadowmaker" и ще излезе на 15 април 2015 г. По-долу може да видите обложката на албума и да гледате лирик-видеото към заглавното парче. Вокалите са в изпълнение на певеца Franky Perez (SCARS ON BROADWAY, DKFXP, Slash).

 

 

apocalyptica-2015-shadowmaker



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 22.12.2014 11:52:33 отговори + 5 0
Челата въобще не се чуват. Звучат като китари. И въобще никой не би разпознал, че това е Апокалиптика ако го чуе по радиото. Звучи си като най-обикновена хеви-метъл група и то от новите. Не трябва така. Като си загубиш идентичността веднъж, после ходи я търси..., както и феновете си... Пичове да се стягате. И аз съм ви фен, нооо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и аз 22.12.2014 09:57:32 отговори + 0 1
Да, тотално безмислено парче. Според мен те все пак никога не са били кой знае какви композитори и ако не бяха челата и каварите на металика за ПР, никой никога нямаше да чуе за тях и за тяхната музика. С авториски парчета като това никога нямаше да пробият. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бири-мири 20.12.2014 18:03:45 отговори + 0 2
Фен съм на APOCALYPTICA , но това е много слабо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".