Гледайте на живо изпълнения на групи от "Wacken Open Air 2015"

30 юли 2015, 16:24 ч. 1444 / 1 3
пред./следв.

   Германската телевизия "Arte" и тази година ще предава на живо изпълненията на някои от бандите на фестивала "Wacken Open Air". Събитието започва днес и ще продължи до 1 август. Очакват се над 80 000 зрители, които изкупиха рекордно бързо билетите в деня на пускането им в продажба през август 2014-а. Както винаги, на Вакен ще има и сериозно българско присъствие, а WeRock.bg ще ви представи й репортаж от фестивала. Тази година "Wacken Open Air" отново оправда девиза си "Rain or Shine", тъй като още от предните дни проливни дъждове почти наводниха мястото на провеждане. Това обаче никога не спира феновете, доста от които се забавляват в калта. И така - на този адрес ще можете да гледате на живо обявените в страницата банди. Трябва да имате предвид, че дадените там часове са по Централноевропейско време. Лайв-стрийм има и на сайта на "WOA" - тук.

 

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 1.08.2015 16:45:26 отговори + 1 0
Бочко, току що гледах Amorphis :Р Така,че явно са достъпни )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шенраб Мибо 1.08.2015 18:40:31 + 0 0
Вчера не бяха. Проверено беше от няколко души, намиращи се в три различни български града и пи няколко пъти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 31.07.2015 16:22:01 отговори + 2 2
Супер. Но стриймовете не са достъпни за български IP-та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".