Гледайте на живо концертното завръщане на SLIPKNOT по време на "Knotfest"

25 окт 2014, 13:53 ч. 500 / 4 0
пред./следв.

   Този уикенд в Сан Бернандино, Калифорния се провежда новото издание на организирания от SLIPKNOT фестивал "Knotfest". Събитието започна вчера, 24 октомври, и ще приключи в неделя, 26-и. Сред участниците са ANTHRAX, NAPALM DEATH, OF MICE & MEN и др., а "домакините" - SLIPKNOT - ще осъществят завръщането си довечера в 23 ч. местно време. Лайвът им ще бъде излъчван пряко онлайн и може да го гледате чрез плейъра по-долу. Шоуто на маскираната банда от Айова е в 8:00 ч. българско време в неделя, така че ако станете по-рано в почивния ден, ще може да му се насладите изцяло. Ще бъдат предавани и части от изпълненията на други банди, а хедлайнърите ще имат и втори концерт в неделя вечер местно време. Той също ще бъде излъчен, като се пада в 7 ч. сутринта в понеделник българско време.

   На 21 октомври излезе дългоочакваният нов студиен албум на SLIPKNOT ".5: The Gray Chapter". Творбата е първа за групата след смъртта на басиста Paul Gray и раздялата с барабаниста Joey Jordison. Техните заместници засега се пазят в тайна, въпреки че почти сигурно новият четириструнник на SLIPKNOT е Alessandro Venturella (KROKODIL), а слуховете сочат за нов ударник Jay Weinberg - син на барабаниста на Bruce Springsteen - Max Weinberg.

 


slipnot

още за:

SlipknotKnotfest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".