Гледайте новия видеоклип на THE AGONIST "My Witness, Your Victim"

28 яну 2015, 19:53 ч. 421 / 1 2
пред./следв.

   THE AGONIST ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Eye of Providence", на 23 февруари. Текущо ви съобщавахме подробности за предстоящата творба, първа с вокалистката Vicky Psarakis. След "Gates of Horn and Ivory" сега групата представя още един видеоклип от бъдещия диск. Той е към песента "My Witness, Your Victim", като в ролята на режисьор и монтажист се изявява басистът на бандата Chris Kells


the-agonist-2015-eye-of-providence

още за:

The Agonist


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


aaaa 30.01.2015 05:57:22 отговори + 0 0
Не е лошо парчето, но има нещо, което не ми допада в тебъра на тази вокалистка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 28.01.2015 20:17:25 отговори + 4 1
Бива песента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".