Гледайте новия видеоклип на AVANTASIA "Draconian Love"

12 май 2016, 20:21 ч. 1362 / 4 3
пред./следв.

   AVANTASIA издадоха актуалния си студиен албум "Ghostlights" през януари тази година. Проектът на Tobias Sammet не успя да се класира за германски представител на конкурса "Евровизия", но, за сметка на това, най-сетне ще осъществи дългоочакваното си първо гостуване в България. Това ще се случи на "Kavarna Rock Fest 2016" (2-3 юли). Билетите за фестивала са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

   По-долу ще намерите официалния видеоклип към една от песните в "Ghostlights""Draconian Love".

 

 

още за:

Avantasia


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 13.05.2016 14:18:36 отговори + 0 0
"Това ще се случи на "Kavarna Rock Fest 2016" (2-3 юни)." - Фестивала в Каварна е на 2-3 юли, а не юни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 13.05.2016 15:08:11 + 0 0
Еее, карай една буквичка. Печатна грешка. На клавиатурата са почти съседни клавиши... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 13.05.2016 11:34:42 отговори + 1 0
Мдааа.... Настръхващо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".