Гледайте новия видеоклип на BARONESS "Take My Bones Away"

25 юли 2012, 09:16 ч. 459 / 10 5
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на BARONESS "Take My Bones Away". Материалът е заснет на живо и представя от различни ъгли енергичността на концертните изпълнения на бандата. Режисьор е Jimmy Hubbard, песента е от излезлия на 17 юли албум "Yellow & Green".



Baroness - Yellow & Green

още за:

Baroness


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Carmina 25.07.2012 16:56:27 отговори + 0 0
Mакар, че съм пристрастена към предишното творчество на групата, в случая определено съм от вторите и аз \m/, въртя го по няколко пъти на ден, вече стотици пъти сигурно, и с всяко чуване откривам нови неща и ми харесва все повече! Не мога да повярвам, че има фенове, които коментират, че бил скучен до смърт... Нямам търпение да хвана в ръце и диска... жалко, че няма никакъв шанс да ги видя тази година... (( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 25.07.2012 13:57:16 отговори + 0 0
Феновете на Baroness се разделиха на две групи покрай новия албум. Едните го заклеймяват като твърде лек, полиран и радиофоничен. Другите са във възторг от звученето. Определено съм от вторите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 25.07.2012 11:41:06 отговори + 0 0
Доста по-мелодично от предните албуми, хммм. Ух, крайно време е да видя новите два какво ще кажат за себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2012 10:55:08 отговори + 0 0
Не е зле, ще ги преслушам. Поне не е тру елек метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 25.07.2012 10:02:54 отговори + 0 0
За*би, това е невероятно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".