Гледайте новия видеоклип на SEVI "Dark Knight"

19 апр 2021, 06:33 ч. 1045 / 16 6
пред./следв.

   Група SEVI представи ново видео от предстоящия си четвърти студиен албум.

   След дълго затишие в клубния живот, породено от COVID-19 ограниченията, лека полека сцената започна да се пробужда.

  На 17- ти април (събота) музикантите от SEVI изнесоха 90-минутен концерт на сцената на "Sofia Live Club" за премиерата на новия си сингъл "Dark Knight".

   Автентични декори от Замъка Равадиново, където е заснет клипа към песента, бяха специално донесени за шоуто и подсилваха усещането за отминали времена. Две метални рицарски фигури в човешки ръст се издигаха в двата края на подиума, а аудио ефекти и тематични визуализации оформиха шоуто, като водеха публиката през различни емоции и настроения. Концерта беше и дебют за новият китарист на групата Александър Кирилов.

   За финал бе представено и самото видео, дело на режисьора Георги Спиров и екипа на "Dark White-vision".

   Оператор - Петър Димов; сценарий - Георги Спиров, Драгомир Димчев; първи асистент - Никола Копаров; DoP - Драгомир Димчев; осветление - Мартин Киряков; грим - Алис Шопова; костюми - Галя Златева; фотограф (мейкинг) - Виктория Вучева.

   В новото видео групата обръща поглед назад през времето, разказвайки приказка за истинската любов, която може да се прероди през вековете и да покорява отново и отново.

   След края на концерта, магията на замъка се пренесе на специално аранжиран за целта фото-кът, където всеки гост имаше възможност да се снима с групата или пък да закупи интересен тематичен артикул от мърчандайз зоната на SEVI.


 

Текст: Мила Иванова

 

sevi

още за:

Sevi


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 19.04.2021 17:39:45 отговори + 10 3
Възможно е да наскърбява някого, но след като всеки си пише мнението безнаказано, ще го сторя и аз. Харесвам SEVI, песента е хубава. Освен това, забелязвам една хубава тенденция български групи да се ориентират към малко по-класически хеви метъл, вярно с 20-30 години закъснение, но все пал е по-добре Пт нищо. Повтарям - класически метъл. Аман от алтърнатив, аман от пънк, аман от гръндж, аман от пантероподобни, аман от всяка безполова смесица между някое от изброените. Лично аз смятам, че много хора се хвърлиха към тези течения, защото не са взискателни стилове нито към музикантите, нито към слушателите. Истината боли! Да, невзискателни са. Само българската публика не разбра, че тия недоразумения бяха моди и бяха обречени да минат и да заминат ( Слава Богу!). Аман от прехвалени наркомани, набедени за “неразбрани гении” . А класическият метъл остава. Браво на SEVI, глътка свеж въздух са на нашата сцена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 19.04.2021 21:12:00 + 2 5
ТОВА ли е класически хеви метъл? С клавишни и жална певица в поп посока? На Аксепт ли ти мязат или на Мейдън може би? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 30.04.2021 23:12:28 + 0 0
Брато, толкова си зле, та едва се трае... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 19.04.2021 17:01:45 отговори + 3 0
Бай Кире дава +. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maria 19.04.2021 10:05:52 отговори + 6 1
Супер е! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 19.04.2021 10:03:06 отговори + 11 1
Не е моят стил и никога няма да бъде, НО не мога да кажа лошо за групата и старанието им във всяко едно отношение. И клипчето е много добро, и песента за съвременните стандарти, и звукозаписа. Абе супер си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".