Гледайте новия видеоклип на WHITESNAKE "Soldier Of Fortune"

5 май 2015, 17:14 ч. 2178 / 6 12
пред./следв.

   Легендарната рок банда WHITESNAKE ще издаде новия си албум на 15 май чрез "Frontiers Music". Творбата ще носи заглавието "The Purple Album", като чрез нея David Coverdale иска да изрази почитта си пред DEEP PURPLE - групата, с която започва звездната му кариера. Дискът ще включва преработени версии на класически песни на PURPLE от времето, в което Coverdale е вокалист на бандата. По-долу може да гледате видеоклип към култовия хит "Soldier Of Fortune".

    Както знаете, WHITESNAKE ще изнесат концерт у нас на 24 ноември в зала "Арена Армеец".

 

 

whitesnake-2015-the-purple-album



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Яско Хаяско 6.05.2015 11:30:19 отговори + 4 1
Според мен също беше излишно това да се издава. Да е бонус към нов албум с авторска музика..... Да! Но да се вдига толкова шум за албум с .......... кавъри, макар в изпълнение и на Ковърдейл.......! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 5.05.2015 22:41:37 отговори + 3 2
Exciter 5.05.2015 22:26:48
тук си в голяма грешка за мен , АЗ модерни банди НЕСЛУШАМ. Базикам се конкретно с белия смок не за друго просто защото са се изчерпали. Този албум според мен е издаден с ясната идея да се предъвка стария материал и да се изкарат едни бързи пари. Проблема
Exciter е ,че много от старите групи се изчерпаха е има и изключения разбира се , а от новите групи пък нищо не става от тех. Положението е трагично .Сега разбра ли ме?..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майк 7.05.2015 14:09:46 + 3 0
Радвам се, че "неслушаш" модерни банди. Надявам се не очакваш групи като Whitesnake, които са били на върха през 70-те и 80-те, изведнъж да запишат "актуален" албум за модерния слушател. Аеросмит например - предпоследния албум беше със страхотни кавъри на блус парчета и никой не се оплакваше как "предъвкват стар материал". Последният им албум също беше невероятен, но мрънкачите казаха "звучи прекалено стар", "не може може да се мери със старите албуми" (разбира се, че не може да се мери с ранните класически албуми, това е абсурдно), дрън, дрън. Бяха наречени "изтъркана" група, но миналата година изнесоха един от най-добрите концерти, на които съм бил. Друг пример е Блек Сабат - Ози най-накрая се завърна и записаха един невероятен албум, но мрънкачите започнаха с това, че е нямало нови идеи, че не можело да се мери със старите албуми и т.н. Сега Уайтснейк - албумът дори не е излязъл, а мрънкачите вече са на мнение, че е "боза". Съдейки по "Soldier of Fortune", това ще бъде добър албум. Дали наистина ще бъде добър албум - не знам, не съм го чул. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 5.05.2015 19:42:07 отговори + 3 11
този албум показва как наистина има изчерпани музиканти който драпайки в предсмъртна (творческа) агония се опитват да изкарат някой и друг долар като за последно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи 5.05.2015 19:47:04 + 6 2
"изчерпани музиканти който"

Изчерпана е грамотността у теб. Ако някога изобщо я е имало.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 5.05.2015 22:26:48 + 7 1
Ванко, бъзикай се колкото искаш с Ковърдейл, Пърпъл и всички други големи банди от 70-те и 80-те, но я ми кажи, но честно - кога някоя от "модерните" банди, които предполагам, че слушаш, ще създаде песен като "Soldier of Fortune", която да се слуша 40 години след издаването й? Защото ми е трудно да си представя, че песен на Avenged Sevenfold да речем, ще се върти всекидневно по радиостанциите и през 2045 г. и ще бъде определяна като "вечна рок класика"....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майк 7.05.2015 13:53:17 + 1 0
Както се пее в онази песен, "Go ahead and jump". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 5.05.2015 19:38:32 отговори + 1 7
Soldier Of Fortune дрън ,дрън та пляс (както се изразяваше баба )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 5.05.2015 18:03:55 отговори + 6 3
You Fool No one и Love Child са много силни, а още съм на четвъртата песен ... Burn, Stormbringer, Soldier Of Fortune & Mistreated винаги ще са противоречиви, но тези парчета, по които наистина е променян аранжимента звучат много интересно. До тук съм доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 5.05.2015 19:47:42 + 6 7
Е,щом ти си доволен,Уайтснейк вече са спокойни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 5.05.2015 17:30:50 отговори + 9 3
Дедо още не е за боклука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 7.05.2015 10:02:02 + 3 0
Дедо е заприличал на баба вече..., а малко ми напомня и за професор Снейп от Хари Потър. Вгледайте се, ще видите Не ве, добре си е пича. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".