Гледайте новото лайв видео на MANOWAR "Swords in the Wind"

15 яну 2023, 09:19 ч. 1052 / 8 5
пред./следв.

   Американските "Крале на метъла" MANOWAR представят ново официално концертно видео. То е на баладата от албума от 2002 г. "Warriors of the World" - "Swords in the Wind", която e една от любимите песни на феновете за изпълнение на живо.

   С видеото MANOWAR правят и пореден жест към почитателите си от Гърция. То е заснето на шоу на групата в Атина на 14 юни 2019 г. Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу:

 

manowar

още за:

Manowar


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 17.01.2023 11:59:06 отговори + 1 0
И аз не се интересувам от новите им неща, но пък всяка новина за тази група предизвиква интерес . А колкото до текстовете - ако бяха минали на тематиката на Снейк примерно, представям си как щяха разни драскачи да подивеят. А като стана дума за Снейк, които много обичам - там всяка дума е бейби дис, бейби дат . Всяка група с нейните си номера. Не виждам нищо лошо в това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndeadO 16.01.2023 20:17:04 отговори + 4 7
Тотално изчерпани. Не са вадили нов албум от 2007-ма. А нов хубав албум- от 1992-ра (миналия век). Презаписите Battle Hymns MMXI и Kings of Metal MMXIV не са нов метериал и само доказват кризата в която са изпаднали. Не че накога са били големи текстопици при условие че съдържанието на 90% текстовете им е: Kings, Metal,Steel,Fire,Blood,Brothrs, Hail и Kill. В различни конфигурации . Стига с притоплянето на стари манджи. Време е за пенсия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 16.01.2023 22:08:32 + 2 1
Нямаше ли още някакъв албум преди десетина години? Спомням си, че слушах нещо... Аз по принцип спрях да се интересувам от тях някъде от началото на века, в смисъл от новите неща, които правят. Иначе от време на време си въртя някой от старите албуми, само преди няколко дни слушах Hail to England и Sign of the Hammer - все още любими. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 15.01.2023 21:24:34 отговори + 3 14
Не искам да го гледам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 15.01.2023 12:47:36 отговори + 7 20
Май вече мечовете им се веят от вятъра? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".