Гледайте новото лирик-видео на BUCKCHERRY "Bent"

24 яну 2019, 13:12 ч. 432 / 2 0
пред./следв.

   Малко по-късно тази година, на 8 март, калифорнийските рокаджии BUCKCHERRY ще издадат новия си, осми студиен албум. Дискът е озаглавен "Warpaint" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Century Media Records"/"RED Music".

   Творбата е продуцирана от Mike Plotnikoff и ще включва 11 авторски песни и един кавър - "Head Like a Hole". Ето пълния траклист:


01. Warpaint
02. The Alarm
03. Bent
04. Radio Song
05. Closer
06. Back Down
07. The Vacuum
08. No Regrets
09. The Hunger
10. The Devil's In The Details
11. Right Now
12. Head Like A Hole


   Преди почти две седмици, групата представи песента "Bent", която е част от албума. Днес парчето се сдоби с официално лирик-видео, което може да гледате онлайн чрез плейъра по-долу.

още за:

Buckcherry


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".