Гледайте онлайн новия видеоклип на AT THE GATES "Heroes and Tombs"

20 ное 2014, 17:35 ч. 261 / 7 1
пред./следв.

   AT THE GATES издадоха новия си студиен албум "At War with Reality" в края на октомври. След видеото към песента "Death And The Labyrinth" групата представя и още един клип. Той е към парчето "Heroes and Tombs" и може да бъде гледан онлайн по-долу. Създател на анимацията е Costin Chioreanu.

 

at-the-gates-2014-at-war-with-reality

още за:

At The Gates


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 20.11.2014 18:06:15 отговори + 12 0
Чудесно парче и видео клип ! Любима банда ! Дано да не ни прескочат в началото на януари и да ни гостуват най - накрая ще се радвам да ги видя на живо !!! Като гледам каква помия се излива по адрес на Гани меко казано съм отчаян , че някой промоутър ще ги покани ... Същите тези които здраво хейтват по адрес на Гани май забравиха благодарение на него какви любими банди гледахме на родна земя ... Срам и позор !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".