Гледайте първия анимационен видеоклип на DEEP PURPLE "The Surprising"

5 окт 2017, 18:06 ч. 1336 / 6 3
пред./следв.

   Британските рок динозаври DEEP PURPLE ще отбележат половинвековен юбилей на сцената догодина. Въпреки дългата си кариера, музикантите все още на са правили някои неща отдавна навлезли в шоубизнеса.

   По-долу може да гледате онлайн първия анимационен видеоклип в историята на бандата. Той е към песента "The Surprising" от издадения през април последен (засега) албум на DEEP PURPLE "inFinite". Творбата бе представена на живо и в София на 14 май. А дали това бе последният концерт на легендите в родината ни, предстои да разберем.

   Видеото е анимирано и режисирано от Matt Rooke и Peter Rogers. Предстои да излезе и "Gold Edition" на "inFinite", допълнено с неиздавани лайв записи и др. бонуси. Освен това, през ноември на пазара ще се появи и първият документален филм за DEEP PURPLE на блурей диск - "From Here to inFinite".

 

 

deep-purple-2017-infinite

още за:

Deep Purple


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 6.10.2017 12:12:03 отговори + 4 2
Най-доброто произведение на Пърпъл напоследък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мъдрец 6.10.2017 08:21:57 отговори + 4 7
Когато остаряват хората се вдетиняват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 10.10.2017 09:01:45 + 1 1
Ти си ******, никъв мъдрец! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".