Glenn Hughes е отказал да участва в новата формация на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW

29 авг 2016, 19:01 ч. 1396 / 4 3
пред./следв.

   В скорошно интервю легендарният басист/вокалист Glenn Hughes разкрива, че е отказал предложение от Ritchie Blackmore да се присъедини към новия вариант на RAINBOWRITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW направиха три концерта това лято, като това бяха първи рок изяви на живо на Blackmore от 1997 г. насам. Ето какво казва Hughes:

[Ritchie] ме помоли да свиря с него. И аз казах "не", защото, звучи смешно, той искаше да използва непознат певец и аз казах "Не е за мен. Не съм аз човекът, който да направи това. Правил съм го с David [Coverdale] и беше добре. Не искам да го правя отново". Казах го така, че да се разбере ясно, беше нещо като... "Не, благодаря. Наистина ще ми хареса да те гледам, но не мога да го направя от положението, в което съм в момента".

 

   През юни реформираните RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW, с участието още на Ronnie Romero - вокали, Jens Johansson - клавишни, David Keith - барабани и Bob Nouveau - бас, изнесоха три концерта - две шоута в Германия и едно в Англия. Засега не са насрочени повече техни изяви.

 

Glenn Hughes Каварна



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горан 30.08.2016 13:31:34 отговори + 2 0
Е, да... Глен винаги си е бил надувка! Да откажеш на Ричи Блекмор да свириш с него, при положение, че той не предлага на кой да е, е много слаб ход! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.08.2016 10:42:36 отговори + 3 0
Т.е. той е толкова голям певец, че не иска някой друг да се занимава с пеенето освен него? За това положение ли става дума?
................................
Еми добре, ама за какво трябва да става общоизвестна тази работа?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ritchie fan 30.08.2016 09:50:44 отговори + 1 0
Що така с лошо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".