GODSMACK искат да сменят звукозаписния си лейбъл

1 дек 2015, 10:32 ч. 724 / 5 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на GODSMACK Sully Erna е заявил, че групата иска да смени звукозаписния си лейбъл "Republic Records" заради недоразумение относно пилотния сингъл от актуалния им албум "1000hp" (2014). Бандата е искала водещият сингъл от албума да бъде песента "Something Different", но лейбълът е убедил музикантите да заложат на заглавното парче, което според Erna било грешка. "Затова, не мислим да продължим работата с лейбъла повече."

   Относно планираният за 2016-а следващ албум на GODSMACK Sully Erna потвърждава по-ранно свое изказване, че творбата ще е подобна на предишната, но ще опитат и нови неща.

   Музикантът признава, че в един момент би сложил край на GODSMACK, за да се заеме със собствени проекти, въпреки че не предвижда това да се случи в близко бъдеще. 

   GODSMACK свириха за пръв път у нас в рамките на първото издание на "Summer Chaos Festival" през юни тази година в Бургас.

 

godsmack-live-burgas

още за:

GodsmackSully Erna


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Радул 1.12.2015 16:23:31 отговори + 2 0
Да правят каквото искат. В Бургас смазаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".