GOGOL BORDELLO и още четири банди на "Wrong Fest 2021"

4 дек 2020, 12:24 ч. 1106 / 12 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Един от малкото фестивали, които се проведоха през 2020 - Wrong Fest обяви първите пет имена от своята програма за 2021 г.

С това прессъобщение искаме да споделим новината, че Gogol Bordello - американският пътуващ цирк, вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база в гр. Пловдив.

Освен тях на фестивала ще са и Shortparis - накратко, най-интересната руска съвременна банда. Музикантите от Сибир са една от най-стилистично издържаните организации в световен мащаб. Можем да кажем, че това ще единственото място, на което ще можете да ги чуете.

Mother’s Cake са познато име на българската публика, като австрийците са една от най-важните neo-psychedelic банди в Европа и света. Техните живи изпълнения имат способността да си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.

Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни проекти раждан в България - Пистамашина.

Към всичко това сме добавили и софийската поп-пънк банда Спални Места, които прекрасно боравят с абсурда, като изразно средство.

Общо билетите за фестивала са 5000, като в продажба са пуснати само 200 на промоционална цена от 70 лева.

Част от програмата за Wrong Fest 2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020, бяха преместени за 2021 г. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sixxx 5.12.2020 21:22:06 отговори + 3 0
Mothers cake е яка банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aderfgr 4.12.2020 18:06:09 отговори + 1 4
хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".