GOTTHARD преподписаха с "Nuclear Blast", издават нов сингъл и акустичен сборен албум

3 окт 2018, 15:57 ч. 833 / 3 4
пред./следв.

   Швейцарските хард рок ветерани GOTTHARD преподписаха договора си с германския лейбъл "Nuclear Blast". Групата ще пусне нов сингъл още този петък, 5 октомври, с участието на фронтмена на STATUS QUO Francis Rossi. Песента се казва "Bye Bye Caroline" е вдъхновена от хита на британците от 1973 г. "Caroline".

   Това ще е и една от двете нови песни в предстоящия да излезе на 7 декември сборен акустичен албум "Defrosted 2". Той е своеобразно продължение на първия концертен албум на GOTTHARD от 1997-а "Defrosted".

 

още за:

GotthardFrancis Rossi


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 3.10.2018 21:43:06 отговори + 1 1
Gotthard са УНИКАЛНА група . И със Стиви и с Ник зад микрофона не си остават една от малкото качествени групи в хардрок жанра. Гледах два пъти и останах предоволен а съдейки по реакцията на хората около мен ...просто и в Каварна и в Могилино нямаше недоволни хора. Надявам се новият им акустичен албум да продължи традицията им да нямат слаби творби ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 3.10.2018 16:15:29 отговори + 4 1
Аз да си го кажа... Няма Стив Лий, няма Gotthard! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.10.2018 16:52:07 + 4 1
Опитах се да продължа да ги слушам след загубата на Стив. Не можах...А бяха набрали страхотна скорост с него. Голяма загуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 3.10.2018 17:26:49 + 7 0
"Need to believe"нямаше празно. Уникален последен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".