"Hardwired...To Self-Destruct" на METALLICA се върна в Топ 5 на "Billboard"

6 апр 2017, 08:15 ч. 1418 / 2 15
пред./следв.

   Издаденият през ноември 2016 г. първи двоен албум на METALLICA "Hardwired...To Self-Destruct" се върна в Топ 5 в класацията на "Billboard" за най-продавани албуми в САЩ. Творбата има 50 000 продажби за предходната седмица, което е ръст със 110% спрямо предния период. 48 000 са физическите продажби. 

   Както и предишния скок на "Hardwired...To Self-Destruct" в чарта през миналия месец, новото изкачване се дължи на комбинираното предлагане на билети за турнето на METALLICA в Северна Америка и албума. Статистиката отчита продажба не в момента на поръчката, а когато пратката бъде доставена на получателя. 

 

 

още за:

Metallica


Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 6.04.2017 20:01:53 отговори + 3 3
Всички стари групи се изчерпаха- това е истината. Вярно, някои от тях правят по нещо "по-така" но, това са епизодични албуми. Рядкост са такива като Аксепт или Антракс които преживяват възраждане в наши дни след дълги кофти периоди. Няма какво да се заблуждаваме- времената на Мастър-а отминаха и никога няма да бъде сътворен втори такъв албум. В света на метъла, нещата и вкусовете се променят твърде динамично в наши дни. За нас, новото е несериозно, за новите метъли- нашето е нафталин. Аз лично смятам, че човек не трябва да бъде консерва в главата- трябва да се приемат нещата без много трагедии. Някои от вас ще кажат: дай сега да купуваме всичко, щом е от Металика, ако ще да е пълна шитня. И мога да се съглася с тези хора. Пичове, мислите ли, че на Джеймс му е лесно? Айде сега да ви питам- как бихте постъпили вие на негово място? Искам обаче честни и логически издържани отговори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dgjfs 6.04.2017 20:28:49 + 3 1
Аз ако бях на него, първо щях да започна едно голямо 4 годишно световно турне с по няколко дни между концертите, да си починат старите кокали. После щях да пенсионирам тоя клоун Ларс и да взема някое младо блек метъл барабанистче, и да открадна каквото мога от Overkill за новия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dgjfs 6.04.2017 20:31:51 + 2 1
И после щях да направя голямо последно "прощално" общо турне с Мегадейв и Нюстед, и да издам един двоен албум с нови изрезки и ремастъри на стари хитове, да направя и за него едно "ама наистина тоз път прощално" турне, и да се пенсионирам и аз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 7.04.2017 00:18:20 + 5 3
Ах, ще се разплача, бедният Джеймс, ще умре от глад, Металика ще станат клошари. Те вече са клошари откъм идеи за музика - ровят, човъркат пожълтелите листове на Клиф, дано изцедят още мааалко, мишкуват из малките клубчета да докопат някое рифче и раждат недоносчета вече близо 30 години. Но името им продава, ако ще л. да е.
На мястото на Джеймс щях да се захвана с нещо друго, будалите достатъчно сте му напълнили сметката. Останете си коне с капаци, не слушайте нищо ново и несериозно и продължавайте с даренията. Чичо Джеймс и компания ще ви се отблагодарят с още виещи от посредственост албуми. От старите групи Металика издават едни от най-безидейните и скучни албуми, така че заслепени фенове, не бойте се, няма да чуете нищо ново.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 7.04.2017 15:00:32 + 3 0
Новото е несериозно и старото е нафталин - това е несериозно. Има хора, които мислят в тези две крайности, съгласен съм, но според мен човек трябва да си разширява кръгозорите към новото и да уважава старото. За Металика - трудно ми е да преценя какво бих направил на мястото на Джеймс. Металика е групата, която най-много е отстъпила от позициите си в сравнение с други стари групи, може би защото беше вднигнала твърде много летвата с класическите си албуми, а после направи някои не особено успешни експерименти. Когато слушаш Мейдън, да речем, осъзнаваш, че това не е онзи Мейдън от 80-те, но продукцията си е много качествена. При Металика не е съвсем така. Този албум е ОК за мен, де, слушам го, но не ме напуска мисълта, че не това трябваше да се направи... Може би трябваше все пак да правят някакви експерименти, да тръгнат нанякъде, но сбъркаха посоката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 7.04.2017 23:00:45 + 0 0
Искам да ти кажа, приятелю, че постът ти е най- смисленото което съм чел до сега във форуми за музика! Заслужаваш огромни адмирации! Ако имаше повече хора разсъждаващи като теб, светът наистина щеше да бъде далеч по-приветливо място! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на зъбките 6.04.2017 19:13:40 отговори + 2 0
Наскоро го слушах отново, честно казано не ме грабва, пък ги слушам вече доста години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 6.04.2017 12:48:48 отговори + 6 4
Металика могат да запишат и " Хайде Яно" в кънтри вариант. Това за жлъч и храчки на всички мразители.
Иначе, новия албум е страхотен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 6.04.2017 16:46:32 + 7 3
Кънтри и народно-добре.Това го могат.А метъл албум КОГА??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 7.04.2017 00:23:07 + 4 0
С "Хайде Яно" може да направят нещо по-свястно, народните песни са яка работа, дори Металика трудно ще ги развали и малко ще повдигнат нивото на умрелите албуми на Джеймс и компания след 1991 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.04.2017 10:49:55 отговори + 10 11
Това беше един от най-добрите метъл албуми за последните няколко години. Осемдесетарско звучене и нито една слаба песен - Металика не са издавали такъв албум от 25 години насам, да не кажа повече. Странно как само в България го сравняват с чалга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 6.04.2017 11:03:17 + 10 10
Тея продават само защото пише Металика.Отдавна им минаха силните години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станимир 6.04.2017 15:22:12 + 5 3
Албума наистина е много добър, но за какво осемдесетарско звучене става дума? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 6.04.2017 10:39:49 отговори + 5 12
Така чалгарите си пробутват албумите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


newsted 6.04.2017 10:14:32 отговори + 10 5
нека плюенето почне сега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".