Хари Потър се вдъхновявал от песен на MEGADETH

25 окт 2014, 21:20 ч. 1097 / 7 5
пред./следв.

   Актьорът, превъплътил се в ролята на Хари Потър в екранизациите на магьосническите бестселъри - Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe) - споделя в интервю, че по време на кариерата си е черпил вдъхновение от творчеството на американската метъл група MEGADETH. Запитан коя песен точно му е послужила за най-голяма опора, той посочва "Sweating Bullets" (от албума "Countdown to Extinction" от 1992 г.) и по-точно строфите:

Hello me, It’s me again
You can subdue but never tame me

A dark black past is my
Most valued possession


   "Това е ненормална песен и звучи сякаш психопат говори сам на себе си... което ми помагаше много", коментира Радклиф.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sodom 26.10.2014 21:30:03 отговори + 0 6
Тоя гей да слуша метъл хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хомо 26.10.2014 21:57:19 + 8 0
А някои гейове даже пеят и свирят в метъл групи. Един от тях пък е привнесъл метъл имиджа от садо-мазото. Пък ти си мисли, че е много мъжко да носиш кожи и пирамидки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InnerSelf 26.10.2014 19:49:30 отговори + 3 1
QuiksilveR той може и да е казал, но тук е Булгаристан. Всеки пише каквото и както си иска. Какво като не е истина? Важното е да се посещава сайта и да падат пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lady B-h 26.10.2014 07:10:38 отговори + 4 1
Аз винаги съм свързвала личноста на г-н Потър с Eluveitie, а повечето магични сцени от филма с Blind Guardian. Така ми импонира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

QuiksilveR 25.10.2014 21:44:44 отговори + 5 0
всъщност, повлияла е на ролята му в последния филм в който играе - Horns. Или поне това казва в интервюто: http://www.gigwise.com/features/95430/daniel-radcliffe-on-pete-doherty-and-pixies Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".