Hauser от 2CELLOS издава албума "Classic II" през април

10 фев 2024, 09:12 ч. 240 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Mеждународната суперзвезда Hauser представя новия си солов албум “Classic II”, който ще излезе на 19 април – точно навреме преди двата му предстоящи концерта на Античния театър в Пловдив през юли. Сензационният челист пренася своята артистичност и страст в нова селекция от най-великите мелодии на класическата музика. Издаването на новия проект „Classic II” е продължение на световния успех на “Classic” от 2020 г. Сега Hauser е избрал 18 незабравими мелодии, за които е създал нови откровени аранжименти, записани с Лондонския симфоничен оркестър под диригентството на Robert Ziegler.

Гледайте новото видео „Kiss the Rain“ тук


В “Classic II“, който той сам продуцира, Hauser се събира отново с творческите си сътрудници от албума „Classic“ - аранжора Robin Smith, Ziegler и Лондонския симфоничен оркестър. Заедно със Smith хърватинът преосмисля любимите си мелодии в елегантни нови аранжименти, в които се откроява соло виолончелото - може би най-"вокалният" от всички оркестрови инструменти. Мелодиите, които е избрал, са написани първоначално за глас, пиано, обой или - в някои инструментали - за цели симфонични оркестри, от бароковата епоха до наши дни. Целта е тези мелодии да зазвучат наново със силата на виолончелото.

В продължение на 10 години Hauser беше част от дуото 2CELLOS. От 2020 г. насам той е солов изпълнител и има зад гърба си 2 самостоятелни албума – „Classic“ and „The Player“. Хърватинът е заставал на сцената рамо до рамо с величия като Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers и Elton John.

 

hauser

още за:

Hauser


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".