HAYES & Y с нов клип и концерт

10 фев 2016, 11:45 ч. 547 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Този четвъртък, 11 февруари, българската инди рок банда HAYES & Y ще представи най-новия си клип в столичния клуб Terminal 1. Видеото е към парчето Special, част от втория краткосвирещ албум на групата. Премиерата съвпада и с последното участие на момчетата преди да заминат отново за Лондон.

Изборът за следващ официален видеоклип на HAYES & Y с парчето SPECIAL e очакван и логичен още oт излизането на второто EP, отличаващо се с приковаващо звучене и силен текст, който несъмнено се помни дълго. Дълго ще се помни и видеото към SPECIAL, чийто режисьори са Добрин Кашавелов и Адрияна Герасимова, автори и на клиповете „Oкеан“ (OСТАВА) и „Брат“ (БАЛКАНСКИ).

Премиерата на видеото към Special ще бъде в клуб Тerminal 1, а това ще е първото участие на бандата на тази сцена. Освен това момчетата са подготвили селекция от авторски парчета, които ще ни държат музикално наситени до следващта ни среща с тях. Преди HAYES & Y ще чуем още група Comasummer и диджей сет от Краси Москов.

Билети в предварителна продажба на цена от 8 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. В деня на събитието ще се продават на входа на цена от 10 лв.

 


Снимка: Валентин Даневски / "Creative Hall"

още за:

Hayes & Y


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".