"HBO" ще излъчи първия оторизиран документален филм за Kurt Cobain през 2015 г.

27 ное 2014, 22:04 ч. 595 / 5 5
пред./следв.

   През 2015 г. американският телевизионен канал "HBO" ще излъчи първия документален филм за лидера на NIRVANA Kurt Cobain, който е напълно одобрен от семейството на музиканта и заснет с помощта на близките му. Изпълнителен продуцент е дъщерята на Kurt - Frances Bean Cobain. Режисьор е Brett Morgen. Авторите на филма са получили пълен достъп до архивите на Cobain, сред които Morgen е работил цели осем години. "Там открих над 200 часа неиздадена музика и аудио, най-различни произведения на изкуството - маслени картини, скулптури и др., плюс 4000 страници ръкописи, които ще покажат на зрителите личен образ на Kurt Cobain, който той рядко е разкривал пред медиите", коментира режисьорът.

 

kurt cobain

още за:

Kurt CobainNirvanaHbo


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 29.11.2014 10:38:18 отговори + 3 4
Лошо е свършил, но сам си го е направил. Противен тип, а музиката му е още по противна. От тежката музика този стил (според мен) е най-ужасният. Да не се обиждат феновете на грънджа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

олеле... 28.11.2014 17:10:56 отговори + 6 7
Депресирания психар дето спомогна за края на хубавите години на рока и метъла с тъпите си алтенативни и гръндж помии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хич 28.11.2014 17:30:19 + 7 4
Той сам ли си е изкупил гръндж помиите в милионен тираж? И сам се е пускал непрекъснато по радио и тв?
Явно дори и след като се е гръмнал в главата му е останал повече мозък отколкото на теб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бляк 28.11.2014 19:10:23 + 3 6
не си ги е изкупил сам, но не пречи да са помии
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хич 28.11.2014 20:01:53 + 3 3
И как помии са спомоглани за края на хубавите години на рока и метъла? Много хора, които са слушали рок и метъл са започнали да слушат помия? То значи тези хора са помияри. Но пък рока и метъла са имали хубави години заради точно тези хора. Кво праим ся? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".