HECATE ENTHRONED представят лирик-видеото "Plagued by Black Death"

24 сеп 2020, 08:08 ч. 406 / 5 0
пред./следв.

   Британските блек метъл ветерани HECATE ENTHRONED ще преиздадат албума си от 2013 г. "Virulent Rapture" утре, 25 септември. Това ще бъде и първият път, в който творбата ще се появи на винил.

   По повод изданието групата пусна онлайн лирик-видео към едно от парчетата - "Plagued by Black Death". Може да го гледате чрез плейъра по-долу. Музикантите коментират, че през годините песента се е превърнала в една от любимите на феновете от албума, а същевременно е такава и за членовете на бандата.

 

 

още за:

Hecate Enthroned


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".