HELLOWEEN подготвят още нещо ново

6 авг 2018, 16:50 ч. 2269 / 6 7
пред./следв.

   Въпреки че неотдавна Kai Hansen и Michael Weikath от HELLOWEEN заявиха, че музикантите са "твърде мързеливи", за да започнат работа по нов албум в настоящия си състав - с лидера на GAMMA RAY и завърналия се след дълго отсъствие Michael Kiske, все пак може да се очаква групата да поднесе изненада на феновете. Това загатва кратко видео във "Фейсбук", което може да видите по-долу, в което е използвана архивна снимка на "Тиквите" и веселяшкия Halloween-рефрен.

   При това, видеото е пуснато от лейбъла "Noise Records", а краткият коментар към него е "Очаквайте скоро". 

   През есента на миналата година музикантите записаха съвместна песен, носеща името на турнето "Pumpkins United", което премина и през България през декември. Какво още ни очаква от HELLOWEEN ще разберем скоро...


  [Редакция към 22:40 ч.] Няколко часа по-късно стана ясно, че изненадата е винилов бокс-сет с ранните записи на HELLOWEEN за "Noise".

 

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock 7.08.2018 15:51:43 отговори + 5 1
Да вземат да дойдат на Hills-а а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.08.2018 09:01:45 отговори + 4 2
Концертни CD, DVD и т.н. От различни страни. Включително и България .
Или поне така ми се иска...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.08.2018 22:26:05 отговори + 7 4
Гледах ги на живо от Вакен (по интернет) тази година, но за жалост изпуснах половината сет. Раздадоха се на макс. Ако издадат концертен албум и видео, това ще е най-великото нещо на света! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 6.08.2018 20:38:11 отговори + 8 0
Ясно е, че ще излезе "Blu-ray" с турнето с Хансен и Киске, това не е изненада, очакваме само датата.

Интересно е какво ли ще е това, дето "идва скоро"? Най-вече ме изненадва логото на Noise records, с които Helloween имат доста горчив опит.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 6.08.2018 21:09:20 + 5 0
NOISE са собственост на BMG?SONY. Helloween имат договор със Sony, така че... Не знам как така я активираха тази фирма след толкова време (поне 17-18 години), но явно си мислят, ще продадат повече, ако някой си спомни с носталгия за нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 6.08.2018 20:26:12 отговори + 6 0
Да не е поредният best of на NOISE, че наводниха пазара с тъпи и еднотипни компилации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


doni96t 6.08.2018 17:38:16 отговори + 13 3
Нов албум както отдавна се пуснаха слухове. Ама каквото и да е, феновете ще сме доволни. А и се надявам пак да ни посетят догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".