HELLOWEEN привършват записите на вокалите за албума с Kiske, Deris и Hansen, вижте видео

1 апр 2020, 10:32 ч. 2500 / 14 14
пред./следв.

   "Олстар" съставът на германските метъл легенди HELLOWEENMichael Weikath, Markus Grosskopf, Kai Hansen, Michael Kiske, Andi Deris, Sascha Gerstner и Daniel Loble - неотдавна влезе в "H.O.M.E. Studios" в Хамбург, където групата записва дебютния си материал през 1984 г., за да сътвори исторически нов албум.

   Музикантите използват същата апаратура, с която са записани творби като "Master of the Rings", "Time of the Oath" и "Better than Raw". Продуценти са Charlie Bauerfeind и Dennis Ward. Същевременно музикантите работят и в "Mi Sueno Studio" на Deris на остров Тенерифе, където двамата певци почти са приключили своите партии. По-долу може да видите кратко видео, в което германците видимо се забавляват от съвместната си дейност.

  Както знаете, HELLOWEEN ще гостуват в София на 12 ноември (поръчай билет онлайн), когато ще представят новия си албум.

 

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nickot 2.04.2020 21:46:24 отговори + 11 0
Видях тук добри мнения за Chameleon и аз ще се включа.Като връстник на музиката на Хелоуийн , смятам че този албум си и направо убийствен!Да тогава групата се е раздирала от противоречия,Инго е бил зле , концертите са били живо мъчение за всички, Киске започва да залита по неговите философии.Този албум е на практика компилация от 3 соло албума- на Вайкат , на Киске и на Грапов всеки участващ с по 4 песни.Не мисля че има слабо парче, па даже и Shitmill.Киске пее убийствено,всяка нота си е на място.Може би наистина Giants е най доброто парче , но по нищо не отстъпват и другите Music,Longing,When the sinner,песента на Grapov за починалия му брат.Просто различен , но много музикантски албум ,бих казал отличен.Не вярвах , че има и други които да го харесват. Успех на новата продукция,последния концерт с Киске в Йокохама Джапен 09.1993 отдавна е забравен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 1.04.2020 14:14:13 отговори + 21 1
Всеки говори колко велик е Киске, и това разбира се е вярно. Толкова вярно, че с вокалната си бленда създаде такъв стандарт, че генерация вокалисти след това, прие предизвикателството и сега европейският пазар е наситен с банди, които пеят във високия регистър и, повтарям, хората с моя вкус са безкрайно щастливи. Това, обаче, което системно се пропуска от върлите фенове на Helloween ( дори, може би, именно от тях!) е фактът на уникалността на Дерис. Втори като него - няма. Като иска да е дрезгав и брутален, е дрезгав и брутален. Като трябват Халфордски писъци - ето ти писъци в “Push”, “Kill It”, “Burning sun”, има и други. В средния регистър е ненадминат. Като трябва да е чувствен, достатъчно тежки балади имат и с него. Общо взето се радвам, че феновете започнаха да узряват и по престанаха със сравняването с Киске. Отне години, но си струваше. С времето стана ясно, че единственият се остатък на Дерис, е, че не е Киске. А колко продуктивен композитор и текстописец е, изобщо няма да навлизам в тази тема, че ще стане по-дълъг коментара, отколкото вече е. Фактите говорят сами за себе си. Лично аз, когато чуя Анди Дерис в добра форма, като в “Better than Raw” и “Gambling with the Devil”, настръхвам целия. Това ще е албумът на годината, със сигурност, съгласен съм с хората, които са го изкоментирали преди мен. А това, че ще присъстват и Киске, а че и Хансен, прави нещата такива, каквото никой от нас не е и дръзвал да мечтае. Наздраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 1.04.2020 16:32:56 + 14 2
Хамелеон сам по себе си е гениален албум, но сравненията с Кийпърите го изтикаха на заден план. За мен той е най-музикантският, ако така може да се изразя. Както и най-доброто пеене на Киске е в него. Криминално подценявана тава, защото не е типичен метъл албум. Това е албум за тези наистина за най-изискани музикални ценители на индивидуалните вокално качества на Киске. Определено не е отборен албум, а индивидуално пиршество на музикантите. Аз лично понякога си го пускам по-често и от Кийпърите. В новия албум ми е интересно по-скоро каква продукция ще даде Маркус. На стари години и той почна да дава адски добри парчета, след като се "криеше" толкова време. Дано и Кайчо да има някой коз в ръкава. A сега едно аперативче за загрявка със синчето му https://www.youtube.com/watch?v=ICQrus-ojxc Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.04.2020 10:41:44 + 4 0
Анди е страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 2.04.2020 10:56:21 + 4 5
Кой Анди? Анди Дерис или Анди коментатора, който е сигурно на 12 годинки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.04.2020 19:32:59 + 2 3
Дерис. Много ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 1.04.2020 13:12:34 отговори + 22 0
Албумът на годината, с лекота! Не знам само защо никой не споменава и Хамелеона, че е записван в това студио. Най-подценяваният им албум в цялата история. Все едно този албум изобщо не съществува. А това далеч не е така, защото в него има прекрасни песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 1.04.2020 14:22:35 + 20 0
На Хамелеона не трябва да се гледа като на неуспешно продължение на Кийпърите ( това по - върви з Heading for tomorrow на Gamma Ray, хахаха), а като на един успешен, по своята същност, експеримент, имал нещастието да се появи в лошо време и неподходящ исторически контекст - лоши отношения вътре в бандата, състоянието на Инго, се влошава, търсенето на пазара е друго и т.н. А всъщност е един прекрасен албум, и с времето го преоткривам все повече и повече. Не е справедливо от страна на хората системно да го сравняват с Кийпърите, защото този албум изобщо не се опитва да бъде това. Има страхотни песни, и всъщност, като изключим “Windmill”, която самият Инго е наричал “shitmill”, идваща ми твърде сладникава, на мен лично останалите са си супер. А дори и тя не е лоша, сама по себе си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 1.04.2020 14:50:33 + 13 1
popfolk_headbanger Напълно съгласен съм. Аз този албум си го обичам и за мен е един прекрасен. В него има толкова много разнообразна и хубава музика, че няма накъде повече. Giants е една от най-хубавите им песни въобще. Music, I Believe, Windmill, When The Sinner, First Time, това са все чудесни песни и ще е хубаво повече хора да си отворят слуха за тях а не да робуват на някакви стереотипи поради незнайни за мен причини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 1.04.2020 17:49:43 + 20 1

Напълно съгласен с всичко написано ! Това е богатствтото на ХЕЛОУИН ! За това са най-голямата група, 3-ма вокалисти, всеки със своята специфична дарба, всички имат различен и собствен стил на пеене, важно е наистина да се отбележи колко прекрасен композитор и текстописец е Дерис, не само певец . Хамелеона е прекрасен албум , popfolk_headbanger , не мога да повярам, че не харесваш “Windmill” , според мен, това е най-добрата балада на ХЕЛОУИН ( дори имам татуирана мелница с Хелоуинска тиква и част от текста на песента на себе си ) и една от най-добрите на бандата изобщо. Дано се приключи с тази вирусна напаст и успеем да ги видим есента
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 2.04.2020 13:52:28 + 0 5
На Хамелеона не трябва да се гледа като на прекрасно продължение на Кийпърите ( това по - върви з Heading for tomorrow на Gamma Ray, хахаха прекрасен), а като на един прекрасен, по своята същност, прекрасен, имал прекрасието да се появи в прекрасно време и прекрасен исторически контекст - прекрасни отношения вътре в бандата, състоянието на Инго, се прекрасва, търсенето на пазара е друго и т.н. А всъщност е един прекрасен албум, и с времето го прекрасвам все повече и повече. Не е справедливо от страна на прекрасните хора системно да го сравняват с Кийпърите, защото този прекрасен албум изобщо не се опитва да бъде това. Има прекрасни песни, и всъщност, като изключим “Windmill”, която самият Инго е наричал “shitmill”, идваща ми твърде прекрасна, на мен лично останалите са си прекрасни. А дори и тя не е прекрасна, сама по себе си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метал73 1.04.2020 12:37:07 отговори + 11 4
Тия излязоха най-хитри ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 1.04.2020 11:29:02 отговори + 22 1
Бахмааму , тея ще ни сцепят!
Тва ще е албума на годината!
Тичам да си купя отсега тоалетна хартия, да не се ***** от кеф....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Andi 1.04.2020 11:01:31 отговори + 29 1

Нямам търпение, очаквам това да бъде албума на годината ! Целият дрийм тийм на ХЕЛОУИН, сбъдната мечта за всеки фен на бандата, дано вируса отшуми и успеем да ги видим през есента. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ! HELLOWEEN FOREVER !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".