HELLYEAH с първи златен албум в Съединените щати

2 мар 2021, 20:10 ч. 487 / 4 0
пред./следв.

   HELLYEAH, супергрупата в която участваше барабанистът Vinnie Paul Abbott (PANTERA, DAMAGEPLAN), заедно с Chad Gray (MUDVAYNE), Tom Maxwell (NOTHINGFACE) и др., вече има своя първи златен албум в САЩ.

   Това е едноименната дебютна творба на формацията от 2007-а, която е получила златен сертификат от RIAA на 25 февруари. Зад Океана златният статус означава над 500 000 продадени бройки. Освен физическите носители, се отчитат и дигиталните продажби и стрийминг заявките. 10 перманентни даунлоуда се равняват на една продажба. За толкова се броят и 1500 стрийминга на съответната песен или албум.

 

hellyeah

още за:

Hellyeah


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".