HOLLYWOOD UNDEAD за първи път в България на 26 юни

19 мар 2018, 13:42 ч. 2098 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уважаеми дами и господа,
София Мюзик Ентерпрайсис и Live Nation
имат изключителното удоволствие да ви представят

HOLLYWOOD UNDEAD

26 юни (вторник) 2018 г., София, зала Универсиада, 20:00ч

HOLLYWOOD UNDEAD идват за първи път в България!

Американската група ще разтърси зала Универсиада на 26 юни!

HOLLYWOOD UNDEAD идват за пръв път в България с един изключителен концерт! Петорката от Лос Анджелис ще покори българската сцена на 26 юни, в зала Универсиада.

Прочути с взривяващите си изпълнения на живо, HOLLYWOOD UNDEAD разпродават концертите си по целия свят – от Атланта и Сейнт Луис, до Москва и Манчестър, като се наслаждават на европейското си турне:

„Много сме щастливи да имаме концерти в Европа. Обичаме да свирим там, публиката е страхотна и много харесваме културата. Нямаме търпение да срещнем още приятели и да се запознаем с нови хора. Ще се видим много скоро!“

Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 „Swan Songs”, и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, HOLLYWOOD UNDEAD печелят огромен брой фенове по целия свят. Последвалият втори албум „American Tragedy“ (2011) става златен и се изкачва на номер 4 в Billboards Top 200, а “Notes From The Underground” (2013) се изстрелва на второто място в класацията. През 2015, HOLLYWOOD UNDEAD затвърждават огромната си популярност с песента Day of the Dead, която е слушана повече от 21 милиона пъти в Spotify и има над 17 милиона гледания в YouTube.
Когато групата пусна видео към песента „California Dreaming” - първия сингъл от новия албум “Five”, то събра над 1,8 милиона гледания в YouTube само за три седмици. Вижте видеото тук: https://www.youtube.com/watch?v=jjjaU5kQV8k

Повече информация за HOLLYWOOD UNDEAD може да получите в официалните профили на групата във Facebook, Twitter, Instagram и на техния официален сайт.
Билети

Билетите за концерта на HOLLYWOOD UNDEAD
ще бъдат на цени от 50, 60 и 70 лева

и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим,
както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Внимание!!!
Първите 200 билета от всяка ценова категория
ще са на промоционална цена
с 10 % отстъпка!

Продажбата на билети стартира на:
23 март (петък) 2018г. от 10:00ч.

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 20.03.2018 01:22:55 отговори + 0 8
Трябва да има грешка. Веселин Маринов няма нужда от подгряваща група... :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMEshno 19.03.2018 15:46:39 отговори + 2 6
Дабалю Ти Еф!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".