И французите NOCTURNAL DEPRESSION ще свирят на "Autumn Souls of Sofia 2017"

22 фев 2017, 17:05 ч. 476 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Следващата група, която се присъединява към третото издание на есенния фестивал Autumn Souls Of Sofia 2017, който ще се проведе на 25-26 ноември 2017 в столичният клуб Live & Loud, идва от Франция. Тя ще донесе своя тъжен, мрачен дух, който бавно се издига от пепелта на живота. Стилът им е уникална смес от Black Metal с Doom, Heavy и Dark Metal. Оригиналната музикална концепция се ражда през 2004 г. в Гренобъл от обединените духове на H. Suizid и Lord Lokhraed (Grim Landscape, Livor Mortis). Ако все още не сте ги познали - имаме честта да ви представим неповторимите Nocturnal Depression. Съвсем в духа на концепцията му, те ще потопят нашия фестивал във всички краски на тъгата.

Французите имат седем студийни албума зад гърба си и респектираща кариера. В София ще ги видим в състав:

L. Lokhraed – вокали, китара
Avskrius - китари
Krahne – бас
Morkhod – барабани

Официалната фейсбук страница на групата е facebook.com/KillYourselfND и съответно официалният сайт на бандата: nocturnaldepression.free.fr

А вие не забравяйте да се снабдите с билети за Autumn Souls Of Sofia 2017, които до 1 април все още са на цена 40 лева. Можете да го направите от eticketsmall,както и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО! Побързайте, защото изненадите предстоят!

Не забравяйте да надниквате и в нашата страница.
autumnsouls.com

Други потвърдили участие групи са:

Imperium Dekadenz (Black Metal, Германия)
Saille (Black Metal, Белгия)
Woebegone Obscured (Blackened Funeral Doom, Дания)
Khaospath (Ungodly Black Metal, Швеция)
MartYriuM (Blackened Industrial Death Metal, Малта)
Illumenium (Post Grunge, Естония)

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".