ICED EARTH водят WHITE WIZZARD и FURY UK в София

27 сеп 2011, 16:15 ч. 157 / 2 3
пред./следв.
"Force of Rock" разпространиха следното съобщение:

   В очакване на първия концерт на американските метъл икони ICED EARTH в България, потвърждаваме и подгряващите групи, които ще видим на сцената в София на 21 ноември 2011 г. – това са американската хеви метъл сензация WHITE WIZZARD и британците FURY UK.

   WHITE WIZZARD имат зад гърба си две EP-издания и един албум (Over the Top, 2010), за които критика и фенове не пестят суперлативи, а бандата за кратко направи запомнящи се американски турнета и завзе сериозни позиции в метъл сцената зад океана и в Европа.

   Триото от Манчестър - FURY UK, с чието изпълнение ще започне изявата в София, имат за гърба си 3 (три) студийни албума и се славят с ударни запомнящи се концерти, поради което са чести гости на редица метъл фестивали.

   Междувременно от лагера на ICED EARTH разкриха и заглавията на песните от Dystopia новия албум, който ще излезе в Европа на 17 октомври 2011 г.:
1. Dystopia (5:49)
2. Anthem (4:54)
3. Boiling Point (2:47)
4. Anguish of Youth (4:41)
5. V (3:39)
6. Dark City (5:42)
7. Equilibrium (4:31)
8. Days of Rage (2:17)
9. End of Innocence (4:07)
10.Tragedy and Triumph (7:44)
   ICED EARTH подготвят и бонус песни за специалните издания на албума, а на сайта на групата (www.icedearth.com) може да следите за видео записите от студийната на John Shaffer и компания.

   Припомняме, че концертът на ICED EARTH в София ще се проведе в зала "Юбилейн"а, чийто капацитет е ограничен, а билетите за събитието могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на Eventim.bg, включително в магазините от веригите "Germanos", "Multirama", "Piccadilly", "Office 1", "Orange", "Public", "OMV", "Technomarket", както и онлайн.

   Броени дни преди ICED EARTH – на 18 ноември 2011 г. (петък) ще ни сполети и нашествието на лидерите на викинг сцената AMON AMARTH, съпровождани от AS I LAY DAYING и SEPTICFLESH. Билетите за този концерт са също ограничени и се изчерпват очаквано бързо.

   За още новини, свързани с горните събития следете на www.forceofrock.com и www.facebook.com/ForceOfRock.
Iced Earth 2011


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 28.09.2011 00:14:47 отговори + 0 0
Много добре ще стъпят White Wizzard. Много свежа групировка. Ще се радвам да ги видя наживо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.09.2011 16:45:27 отговори + 0 0
White Wizzard са супер! За Fury тепърва ще се подготвям Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 27.09.2011 16:31:39 отговори + 0 0
Тази новина е от доста време,White Wizzard са супер,радвам се че ще видим и тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".