ILL NINO се разделят с вокалиста и китаристите си, чуйте сингъла "Sangre"

17 яну 2019, 23:11 ч. 1011 / 8 3
пред./следв.

   Американските метъли ILL NINO обявиха сериозни промени в състава си. Групата се разделя с вокалиста Cristian Machado, китариста Ahrue Luster и ритъм китариста Diego Verduzco. На техните места към бандата се присъединяват съответно Marcos Leal (SHATTERED SUN), Jess DeHoyos (SONS OF TEXAS) и Sal Dominguez (UPON A BURNING BODY).

   Оставащите двама оригинални членове Dave Chavarri (ударни) и Lazaro Pina (бас) коментират, че да бъдеш в банда е като брак - понякога хората се разделят и това е нормално. Те желаят успех на бившите си колеги в бъдещите им начинания и споделят, че новите музиканти в ILL NINO са избрани изключително внимателно.

   По-долу може да чуете новия сингъл на групата "Sangre", който е първа нова песен на ILL NINO от почти пет години насам. Последният им засега албум "Till Death, La Familia" излезе през 2014-а.

   Секстетът има едно не особено успешно гостуване в България - през далечната 2007 г.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Светослав Богданов 20.01.2019 16:43:52 отговори + 1 0
Честно казано като първи трак съм доволен от песента. На този етап поне аз не усещам липсата на Мачадо, пък ще чуем в целия албум какво ще се случва. Що се отнася до гостуването - според мен концертът беше окей, независимо от огромното закъснение, което имаше. Бандата си се представи много добре, хвърчаха и салфетки, но за мое съжаление споменът от пръскането с вода не ми носи хубаво емоции. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

filmiran 18.01.2019 15:09:23 отговори + 1 0
Еееееее не! Много тъжно! Ще видим какво ще е, но без емблематичния вокал на Крисчън няма да същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарга 18.01.2019 12:51:47 отговори + 4 1
Помня им концерта. Организаторите бяха виновни за забавянето.
А Ил Ниньо бяха пичове и казаха БГ бандите да свирят поне по една песен иначе те няма да излязат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".