INACTIVE MESSIAH ще свирят и във Варна на 19 октомври?

29 сеп 2005, 19:26 ч. 201 / 6 0
пред./следв.
След като вчера ви съобщихме за най-интересните моменти в предстоящата програма за месец октомври на Сцена за Авторска Музика - клуб "О!Шипка" (прочети), един от които е концертът на гръцката група INACTIVE MESSIAH (заедно със сънародниците им SIVA SIX на 18 октомври), сега по информация на лейбъла "Black Lotus Records" става ясно, че INACTIVE MESSIAH може да се появят и във Варна на 19 октомври. На този етап липсват потвърждение от българска страна, както и подробности за място на събитието.

още за:

Inactive Messiah


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".