Информация за последните три преиздания на LED ZEPPELIN

4 юни 2015, 08:06 ч. 537 / 2 3
пред./следв.

   LED ZEPPELIN пускат делукс издания на последните си три албума - "Presence", "In Through The Out Door" и "Coda" - този юли. Първите шест преиздадени записа на групата влязоха в топ 10 на различни класации по света.

   Както и при предишните делукс издания, "Presence", "In Through The Out Door" и "Coda" са наново ремастерирани от китариста и продуцент Jimmy Page и са придружени от допълнителен диск с неиздавана досега музика, свързана с албумите, и подбрана от самия Page.

   Заглавията излизат на 31 юли чрез "Atlantic"/"Swan Song" в следните формати: Single , Deluxe Edition (2CD и 3CD), Single LP, Deluxe Edition Vinyl, Digital Download и Super Deluxe Box Set.

   През 1972 г. Robert Plant и Jimmy Page поемат на пътешествие до Индия, за да свирят с Bombay Orchestra, и сега, за пръв път, музика от тази сесия ще бъде издадена.

   Делукс изданията на албумите "Presence", "In Through The Out Door" и "Coda" ще бъдат на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

 

още за:

Led Zeppelin


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 4.06.2015 13:57:27 отговори + 1 3
.....Прав е Зиги,колкото и клиширано да звучи-да,бяха Големи,бяха Велики,бяха Богове,но-бяха!Много комични,жалки и нескопосани са опитите да се натрапват сами в днешно време по този абсолютно комерсиален начин!Който си ги помни и цени-той пак си ги слуша,когато поиска и без ГЛУПАВИТЕ И ИЗЛИШНИ ТЪПИ т.н. мастерирания,които пък нямат нищо общо с някогашните ИСТИНСКИ студиини записи,с които сме ги запомнили и помним!
Мисля,че истинските меломани ме разбират много добре и биха подкрепили думите ми!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 4.06.2015 09:32:17 отговори + 1 4
Гепачите се ненаядоха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 4.06.2015 09:49:04 + 2 1
Трябва да спрат да печелят пари за твое успокоение ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".