Информация за предстоящите издания на "Corvus Records"

26 фев 2008, 07:41 ч. 252 / 3 2
пред./следв.
През март "Corvus Records" ще издаде сплит-CD, в което взимат участие SHRINE (дарк ембиънт/индъстриъл от България) и LINGUA FUNGI (атмосферик ембиънт). LINGUA FUNGI са трети поред проект от Финландия, който подписва с българската фирма (първите два бяха NEST и OCTOBER FALLS). В новото издание финландският музикант е представен с 5 композиции, докато нашият сънародник е заложил на две много дълги парчета, обединени концептуално. До момента LINGUA FUNGI са издавани от "War Office Propaganda" от Полша.
   SHRINE имат дебютен албум със заглавие "A Final Asylum", който съвсем скоро ще бъде тиражиран на винил от германския лейбъл за ембиънт музика "Drone Records".

   Следващите издания на "Corvus Records" са дебюта на VOYVODA и нов албум на Веско от ИСИХИЯ и неговото KAYNO YESNO SLONCE. И двете формации са свирили на "Gorgon Fest" миналия октомври и бяха приети радушно от публиката.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 26.02.2008 09:16:46 отговори + 0 0
Абсолютно :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пръч 26.02.2008 09:11:34 отговори + 0 0
Пръчове, Веско не е от Ирфан бе! Сигурно си мислите за Исихия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".