INSOMNIUM и TRIBULATION за първи път у нас на 23 март 2018 г.

3 ное 2017, 10:15 ч. 834 / 7 4
пред./следв.

   Преди няколко дни първи ви съобщихме за евентуален концерт на INSOMNIUM и TRIBULATION в София догодина. Сега идва и официалното потвърждение от промоутъра "BGTSC":

BGTSC с удоволствие Ви представя: INSOMNIUM! Дългоочакваното първо гостуване на финландците у нас ще се състои на 23 март, петък, 2018 година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа. Събитието е част от мащабното световно турне по представяне на последната творба на групата “Winter’s Gate”. Преди това на сцената ще видим специалните гости на събиието шведите TRIBULATION.

Билетите са в продажба в мрежата на Евентим, а освен онлайн [поръчай от тук] някои от местата на които можете да ги намерите са щанд Eventim - ул. "6-ти септември", щанд Eventim - The Mall, книжарница „Бард“. Магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, Каса Арена Армеец, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Първите 30 билета са на цена от 35 лева, а следващите по 40 лева. В случай на останали, в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 50 лв.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Не пропускайте една от най-дългоочакваните скандинавски вечери!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sixxx 4.11.2017 13:54:00 отговори + 2 1
Финландската сцена разцепва - Children Of Bodom, Wintersun, Insomnium , Kalmah, Inperanon (жалко, че тези не са активни). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 3.11.2017 21:28:35 отговори + 4 1
Аркона, Insomnium, Enslaved Супер! Искам Primordial и Kalmah. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Попай 3.11.2017 12:04:11 отговори + 9 3
Tribulation ги гледах с Vital Remains навремето. Доста спретнато бичат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 3.11.2017 10:40:56 отговори + 6 3
март, април ще е тежко .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".