Издават бокс-сет по повод 10-годишнината на "The Black Parade" на MY CHEMICAL ROMANCE

2 авг 2016, 15:00 ч. 581 / 9 24
пред./следв.

   "Warner Bros. Records" ще отбележат десетгодишнината от издаването на албума на MY CHEMICAL ROMANCE "The Black Parade" с колекцията "The Black Parade / Living With Ghosts", която ще излезе на 23 септември тази година.

   Бокс-сетът ще включва оригиналния двойно платинен запис "The Black Parade" от 2006 г. и 11 неиздавани досега демота и част от сесиите от записването на албума с продуцент Rob Cavallo. Сред тях са "The Five Of Us Are Dying", ранна версия на "Welcome To The Black Parade" и демота на песните "Mama", "Disenchanted", плюс две версии на "House Of Wolves". Пет от песните - "Party At The End Of The World", "My Way Home Is Through You", "Not That Kind of Girl", "Emily" и "All The Angels" досега не са издавани никога в какъвто и да е формат.
Версиите на физически носител и дигиталното копие са достъпни за предварителни поръчки във всички онлайн платформи и официалния магазин на MY CHEMICAL ROMANCE - mychemicalromance.warnerbrosrecords.com. Всеки, който заяви своето копие, ще получи незабавно "The Five Of Us Are Dying".

   "The Black Parade / Living With Ghosts" на MY CHEMICAL ROMANCE ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". B "iTunes" албумът може да бъде предварително поръчан на този адрес.

   Траклист:

01. The End
02. Dead!
03. This Is How I Disappear
04. The Sharpest Lives
05. Welcome to the Black Parade
06. I Don’t Love You
07. House of Wolves
08. Cancer
09. Mama
10. Sleep
11. Teenagers
12. Disenchanted
13. Famous Last Words

14. The Five of Us Are Dying (rough mix)*
15. Kill All Your Friends (live demo)
16. Party At The End Of The World (live demo)
17. Mama (live demo)
18. My Way Home Is Through You (live demo)
19. Not That Kind Of Girl (live demo)
20. House of Wolves, Version 1 (live demo)
21. House of Wolves, Version 2 (live demo)
22. Emily (rough mix)*
23. Disenchanted (live demo)
24. All The Angels (live demo)

 

още за:

My Chemical Romance


Коментари   (24)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 3.08.2016 09:22:02 отговори + 2 1
Да тролиш първите няколко пъти може и да а е забавно, после става мега досадно.
А подобни караници докарват много лош имидж на рок/метъл феновете.
Не съм чул чалга фенове да се карат и да се делят на олдскуул и нюскуул.
А "интелигентните" рок фенове какво правят - по цял ден се обясняват кое не било true. И са готови и до бой да стигнат. Не - такива никак не са интелигентни. А са нискоинтелигентни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 10:40:50 + 0 0
В интерес на истината и чалга феновете се делят на разни "фракции". Едни са фенове на старата деведесетарска чалга, други на новата, която повече прилича на денс и поп, има слушащи само сръбско, само гръцко или само кючеци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 2.08.2016 17:34:40 отговори + 3 5
За тези емонца дори не съм и чувал, слава на Один и Тор! Ако някога дойдат в България наточеният ми меч ще ги чака. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.08.2016 18:07:12 + 4 1
А чу ли, че Тодор Живков вече не е на власт? И вече няма Съветски съюз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 2.08.2016 18:51:50 + 3 4
Не знам защо споменаваш този комунист като се обръщаш към мен. Мръсните комунисти винаги са били против рок и метъл музиката, така че аз ги пращам по дяволите винаги където ги видя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.08.2016 20:00:00 + 4 2
Това, че не разбра какво те питам в две прости изречения и че реагира първосигнално на едно име, показва колко ограничено е мисленето ти. Типично за трютата.
Ще пробвам още веднъж и ако пак не ме разбереш, ще се откажа.

Знаеш ли коя година сме?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 2.08.2016 22:30:46 + 4 1
TRU METAL WARRIOR, много ми е интересно да видя какво ще направиш, ако дойдат в България. Ще им отрежеш главите с меч, ще стреляш ли по тях, ще отидеш с плакат "Долу емото", друго? Нито едното, ами само ще драскаш глупости в коментарите. Да ти идва на акъла, че хората имат различни вкусове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 00:43:18 + 0 3
В името на метъла, с теб съм!

(можем да си вземем и танкове под наем, да не цапаме мечовете с позьорска кръв!)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.08.2016 16:37:31 отговори + 2 4
Емота! Емота навсякъде! Само като прочетеш списъка с песните... и това нещо се води "метъл"?! Аман от бой банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.08.2016 16:43:23 + 4 2
Аман и от закостенели и ограничени хора като тебе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 2.08.2016 17:01:09 + 3 1
Анти-терлик, стиге се излагаш с тези емота. Изобщо не знаеш какво и кое е емо, само пишеш глупости, не по-малки от тези на анти-елека. Двамата сте си лика-прилика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.08.2016 18:25:03 + 2 4
Ако My Chemical Romance не са емота, не знам кои са. Пише си го дори в Уикипедиа!Не знам какво търсят такива позьори в сайт за праведна музика. Та дори Джъстин Бийбър е по-метъл от тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 2.08.2016 22:32:59 + 3 1
Имаш нещо против различните от твоите вкусове ли? Дори да е така, какво смяташ, че ще постигнеш със смехотворни коментари? Остави хората да си слушат, каквото щат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 00:37:23 + 0 4
Това е сайт за праведна музика, не за лигави емонца и бой банди! Следователно новините трябва да са за праведна музика, не за лигави емонца и бой банди. Ти как би реагирал, ако видиш новина за Джъстин Бийбър или One Direction (те поне не позират като нещо, което не са)? Разликата между МЕТЪЛ и ЕМО е ОГРОМНА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 01:52:03 + 1 0
Сайтът е за рок и метъл, което е доста широко понятие. Нищо няма да ми стане от новина за Джъстин Бийбър или One Direction, но те не влизат в определението "рок и метъл" и за тях новини няма. И стига с това "емо", че ставаш за смях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 03:58:23 + 0 2
Всъщност... One Direction се водят "рок" музика. Фенките им дори ги сравняват с Бийтълс. Както фенките на Джъстин Бийбър го сравняват с Майкъл Джексън, както феновете на емо групите ги сравняват с метъл. Живеем в объркан свят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 08:21:56 + 1 0
One Direction в Уикито ги пише "поп", фенките им може да ги сравняват с кой щат. Феновете на Muse също ги сравняват с Бийтълс, кой ли не сравняват с кой ли не. Въпросът е, че не може да наричаш всички групи, което не ти харесват "емо". Някои може да са емокор, но доста други не са. Някои може да попадат под определението "бой банди", други обаче не са. Ако съдиш по възрастта на изпълнителите, много групи, които харесваш, за започнали всъщност като "бой банди", т.е. в млада възраст. Това пък кое е метъл и кое не, е много голям въпрос. Виж фб страниците на някои от недолюбваните от теб модерни банди - за стил са писали само "метъл". Тогава за какви да ги мислят феновете им? А и метълът има много разновидности, за всеки от по-смесените стилове има твърдения от някои, че не е метъл. Така че остави народа да слуша каквото иска, все по-добре БФМВ от чалга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 11:41:30 + 2 2
Емо е относително понятие и не се отнася единствено за музика. Наричам емота онези позьори, които реват за разбитите си сърчица по особено лигав начин във всяка втора песен, чиято тематика е изцяло съставена от тийнейджърски гняв и това колко са неразбрани, нещастни, колко много мразят света, майка си и баща си, както и себе си, проблеми в училище, колко са депресирани и така нататък, наричайки това нещо "метъл" ("рок" или "пънк"). Такива тематики изобщо не са метъл! Метълът не трябва да е само за "рицари, дракони и войни", но такива тематики са си подигравка! Ето това е емо! Групи като KoRn, Linkin Park (поне ранните), Marilyn Manson, My Chemical Romance, Bullet For My Valentine, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon и подобни, повечето от които са известни, благодарение на определена телевизия.

Но в никакъв случай не наричам всичко, което не ми харесва "емо". Не съм почитател на дет и блек метъла. Може да харесвам определени групи, но като цяло тези жанрове не ми харесват. Но в никакъв не съм тръгнал да плюя по такива групи! Напротив - дори ги уважавам!

Не съм почитател на Бритни Спиърс, Ники Минаж и Джъстин Бийбър (и много други). Макар да не ги уважавам, тях също не наричам "емота"...

Металика и много други са започнали, когато са били на по 18-19 години (а някои дори по-рано). Далеч от представата ми за бой банда... Сравни албуми като "Seek & Destroy" и "Killing Is Good... And Busuness Is Good" на Мегадет като тематика, визия и звук с дебютните албуми на KoRn и Linkin Park, където те те само реват за разбитите си сърчица, вафлички, храсти, проблемите си с маме и тате, какви неразбрани емота са и прочие. Предизвиквам те!

Всички жанрове и поджанрове настрана, има само два вида метъл: ИСТИНСКИ и ФАЛШИВ! Подигравка е да наречеш група емота "метъли"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 14:41:59 + 1 0
Това са си някакви твои названия, които нямам нищо общо с общоприетите, т.е. някаква измислица. Включително за истинския и фалшив метъл.
Може да се окаже, че с теб слушаме едни и същи стилове метал, но аз уважавам вкуса на другите и не приемам да се натрапват измислени определения.
На разбрах за какво ме предизвикваш. Не знам и какво ти пречи, че някой пее за разбити сърца и тийн проблеми, просто не го слушаш, просто е. KoRn и Linkin Park не ми харесват, но са вид метъл - ню метъл, Megadeth също не ми харесват, те също се вид метъл - траш метъл. Истински-фалшив - няма такива работи, за всеки влак си има пътници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 15:39:58 + 0 1
Ню-метъл не е поп музика, не метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.08.2016 15:40:31 + 0 1
Ню-метъл Е поп музика, НЕ метъл* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 15:53:44 + 1 0
Пак някакви твои измишльотини, които са абсурдни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.08.2016 16:15:23 + 1 1
Колко много съм изпуснал.
Абе то и олдскуул трю метълът не е метъл. Това са стари градски песни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 3.08.2016 20:40:40 + 1 1
Не си изпуснал само това - пауърът е също поп, трашът - шум, фолкметълът е чалга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".