Издават посмъртно соло албума на Eric Wagner "In the Lonely Light of Mourning"

15 окт 2021, 19:11 ч. 496 / 4 0
пред./следв.

   "Cruz Del Sur Music" обявиха, че ще издадат самостоятелния албум на бившия вокалист на TROUBLE Eric Wagner "In The Lonely Light Of Mourning" през март 2022 г.

   Певецът е завършил материала за творбата и го е предал на лейбъла месец преди смъртта си на 22 август след усложнения на COVID-19. Планирало се е дискът да излезе през ноември, но издателите и мениджърът на вокалиста Mike Smith са се съгласили премиерата да бъде пренасрочена за март догодина. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката:

01. Rest In Place
02. Maybe Tomorrow
03. Isolation
04. If You Lost It All
05. Strain Theory
06. Walk With Me To The Sun
07. In The Lonely Light Of Mourning
08. Wish You Well

 

още за:

Eric Wagner


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".