Издигат статуя на барабаниста на LED ZEPPELIN John Bonham в родния му град

12 окт 2017, 18:03 ч. 730 / 4 0
пред./следв.

   В родния град на легендарния барабанист на LED ZEPPELIN John Bonham - Редич, Устършър - ще бъде издигнат мемориал на музиканта. Автор на статуята ще е известният британски скулптор Mark Richards. По-голямата част от финансирането на проекта е от частен дарител, който засега остава анонимен.

   Самата статуя на Bonham ще бъде с височина около 180 см и ще тежи два тона и половина. Подкрепата си за начинанието дава лично сестрата на починалия барабанист Deborah. Местните власти вече са одобрили плановете. Мемориалът трябва да бъде завършен преди месец май 2018 г., когато Bonham би навършил 70 години.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".